Таня Боева след заплахите за побой и отвличане: Страх ме е!

Бившият мъж и свекър на изпълнителката са разследвани от полицията, те се заканват да я съдят.

„Да, вярно е! Наистина съм заплашена с побой и отвличане и ситуацията е особено тревожна.Притеснявам се за сигурността си, защото тези неща не са никак безобидни, а дори и на шега подобни закани не се изричат. За съжаление не мога да говоря нищо повече по темата, тъй като в момента се води следствие и имам забрана да давам изявления. Адвокатите ми също са на мнение, че докато полицията събира доказателства и не бъде образувано дело, не трябва да се дават никакви интервюта!”.  Това заяви фолк певицата Таня Боева пред „Уикенд” дни след като самата тя разпространи писмо до медиите, в което алармира, че е била заплашвана с отвличане и побой от бившия си съпруг – композитора Михаил Бургуджиев, и баща му – известния бизнесмен Тодор Бургуджиев, който е в борда на директорите на компанията „Екопак”. Подобни закани са отправяни и към нейния нов партньор, с когото тя живее от 2 години, малко след раздялата със съпруга й. Позабравената чалга изпълнителка е подала жалба в полицията и в момента се води досъдебно производство.

Факт е, че миналия петък, 17 август, в МВР-София е образувано досъдебно производство за поръчителство за побой и отвличане срещу Михаил Бургуджиев, композитор и музикален продуцент на „Ара мюзик” и срещу баща му Тодор Бургуджиев. Именно свекъра й, който е състоятелен човек, стоял в основата на агресията, убедена е певицата. Проверяват се и още две замесени лица, които очевидно са приели поръчката Таня Боева и новия й приятел да бъдат малтретирани. Обвинените в пъкления план, разбира се, категорично отричат и от своя страна възнамеряват да дадат на съд фолк изпълнителката за набеждаване в тежко криминално престъпление. Особено гневен от обвиненията бил бизнесмена Тодор Бургуджиев, който вероятно ще съди певицата за опетнената си репутация.

Според запознати, до острата ситуация се стига след делото за развод, което стартира на 17 декември миналата година. Съдът определи месечна издръжка на Таня Боева в размер на 400 лева, предназначени за сина им Росен. Явно претенциите на звездата на фолка са по-големи, а освен това очевидно тече спор и за попечителството на детето. Така уж изгладили противоречията си, певицата и бившия й мъж днес са в състояние на свирепа война. Преди това пък се носеха слухове, че по време на брака им, Таня е била жертва на домашно насилие от страна на половинката си. В бранша не могат да повярват, тъй като познават Мишо като деликатен човек.

В момента Таня Боева има нова връзка, но не съобщава името на човека, с който е. Тя се е запознала с мускулестия мъж по време на снимките на свой клип – „Зодия Любов”, където той участва. Неотдавна певицата и новата й тръпка бяха на почивка в Монте Карло. Таня почти е замразила кариерата си на певица и не записва нови песни в момента.

struma.bg

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене