ПРЕМИЕРА В ТОП ПРЕСА: Кристиан предизвиква с „Куршум“

„Куршум“ – така е озаглавен новият проект на Кристиан, който направи премиерата си днес в ефира на Фен ТВ. Парчето е с танцувален заряд, а мелодичната линия се подсилва от ударен бийт.

След успеха на последните му две песни – „Поредна лъжа“ и „Няма да помогна“, която направи премиерата си точно на рождения ден на младия певец – 29 януари тази година, изпълнителят от ефира на Фен ТВ продължава към посоката на модерен поп-фолк с R’n’B  мотиви.

„По песента работих отново с екипа, с който направихме „Няма да помогна“ – музиката и текста са на Йордан Ботев и Лора Димитрова, а аранжиментът и смесването са дело на Деян Асенов.“ – разкрива Кристиан.

„Куршум“ се ражда като шега между Кристиан и Йордан Ботев. Първоначалната идея идва в непринуден разговор. След първоначалния смях обаче двамата се замислят, че има нещо заразително в мелодията и частите от текста и решават да доразвият идеята. Включването на Лора Димитрова и Деян Асенов в процеса бързо изстрелва „Куршум“ в приоритетен проект и песента е завършена за няколко дни, в които четиримата буквално не излизат от студиото.

„Имам още няколко песни в проект. „Куршум“ не беше планувана за сега, но тя сякаш сама си проби пътя към премиерата.“ – смее се Кристиан. И споделя, че е доволен от посоката, в която кариерата му върви в момента.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене