Зверска катастрофа в Югозапада! Младеж с опасност за живота

 Синът на показно убития преди 15 г. Пламен Мавров-Гипса от Дупница – Любомир, е на косъм от смъртта след пътен инцидент на Е-79 край с. Усойка. Той е спешно опериран в дупнишка болница.

 Вчера към 4 ч. сутринта Любомир е пътувал по гл. път Е-79 от Усойка по посока Дупница, най-вероятно е изпуснал управлението на високоскоростния си мотор “Хонда” и е паднал на асфалта, като е изхвърчал на метри от мотора. От жестокото падане е получил тежки травми на левия крак и дясната ръка, които са оперирани. Води се разследване при какви обстоятелства се е случил тежкият пътен инцидент. Полицаи се опитват да установят дали е карал мотора дрогиран или пиян, тъй като е избягал от местопроизшствието. Вместо в полицията Мавров е позвънил на негов приятел, който го е транспортирал до дупнишка болница, като оставил мотора на пътя. Левият крак и ръка са били буквално с надробени кости. Медици коментират, че Мавров е извадил късмет, че е шофирал с каска.

 На тел. 112 няколко часа след инцидента е подаден сигнал, че високоскоростен мотор “Хонда” е изоставен на Е-79 край Усойка. Пътни полицаи отишли на място и установили, че изоставеният мотор е на Мавров. Позвънили в Спешен център и в двете болници в Дупница и открили, че той е опериран, заради тежко счупване на крак и ръка. Бил е разпитан на болнчиното легло от поицаи. Пред тях той твърдял, че не е карал мотора. Униформените научили от медицинските лица в болницата, че травмите на  Мавров са от пътен инцидент.

 Моторът е закаран в РУП – Дупница.

 Любомир Мавров е с отнета книжка за шофиране след ползване на наркотични вещества и няма право да кара и мотор, коментираха униформени. Грози го поредна глоба, а може и затвор.

 Както “Струма” писа, до момента Л. Мавров е хващан няколко пъти да шофира след употреба на наркотични вещества. И в трите случая отказва да даде кръвна проба за наличие на дрога в кръвта, плаща глоби от 2000 лв. и продължава да шофира, въпреки че книжката му е отнета за нарушаване на Закона за движение по пътищата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене