Роднини се биха до кръв в Петричко, пострадаха мъж и жена

Бой между родственици в петричкото село Струмешница завърши с двама приети в болница, без опасност за живота им, но случаят е коментиран в цялото село докато управникът бил на почивка на море в почивните дни.

41 годишният Христо Стоянов, въпреки, че не бил съсед на роднините си Красимир и Соня Стоянови, влязъл в къщата им около 20. 30 часа и започнал да налага двамата. След боя, който е станал вследствие на неуредени претенции за наследствени ниви, Соня на 54 години се отървала със счупена лява китка на ръката, а съпругът и Красимир на 58 години, се отървал само с охлузвания на главата.

Вчера управникът на селото Никола Дзаков коментира, че между тримата роднини отдавна съществува вражда. За инцидентът той научил от семейството си, което му съобщило, че в почивните дни, докато той липсвал са ставали екшъни в селото му, с викане на линейките на Спешна помощ и екип на полицията. Потърсен за коментар управникът Дзаков бе лаконичен:Не знам, повече от това което е писано в бюлетина. Тримата се роднини и отдавна между тях има някаква битова вражда. Този път враждата е ескалирала в бой.

Добре, че няма по-сериозни поражения. Само Соня е пострадала по-тежко в боя, като е счупена китката на лявата и ръка“.

Венко Стефанов

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене