Тони Стораро пее на празника на Белица

С концерти на Тони Стораро, JJ /Джей, Джей/ Георги Стоянов, Соня Немска, Крисия, Яница, Даниела и Янко Неделчев ще празнуват два дни жителите и гостите на Белица. До този момент 28 самодейни творчески състави от цяла България са потвърдили участието си в празника на планинската община, който и тази година ще премине под мотото „С любов и вяра в общите ценности“. Празничната програма започва на 31 август с футболни турнири и пехливански народни борби и продължава на 1 септември с концерти на самодейци при читалищата от област Благоевград, Кюстендил, Смолян, Велинград и на професионални изпълнители.

Във вечерната част на програмата на второто издание на празника на община Белица от 18.00 ч. до 23.00 ч. жителите и гостите на общинския център Белица ще се насладят на три грандиозни концерта – на известния поп фолк изпълнител Тони Стораро , JJ /Джей, Джей/ Георги Стоянов и на Янко Неделчев и приятели.

Концертът на известния изпълнител на македонската народна песен Янко Неделчев от Белица е посветен на юбилейната му 20-годишна творческа дейност. Соня Немска, Крисия, Яница и Даниела Ядкова ще представят най-известните си песни, а Камерен танцов състав „Накит“ ще играе и краси с колоритните си танци и костюми съвместния им концерт на сцената, разположена в центъра на града.

Младият и талантлив изпълнител JJ Джей Джей стана известен в България с авторската си песен „Дилър на любовта“. Изпълнител е на българска и чужда забавна песен и композитор на хитове. През 2018 година Джей Джей, Георги Симеонов , Жана Бергендорф, Владо Михайлов и един от финалистите на група „Америка търси талант“ Джони Мануел и Трей Кембъл представиха България на 63-то издание на „Евровизия“ през май в Лисабон. Късно вечерта е кулминацията на празника – голям концерт на Тони Стораро. Тържествена заря под звуците на „На многая лета“ ще озари градчето и ще даде финала на второто издание на общинския празник.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене