Ужас! Стефка Мариянска от Югозапада се разболя в гръцкия затвор

Стефка Мариянска се разболя в затвора в Гърция

38-годишната Стефка Мариянска, която заедно с брат си Кирил бе осъдена на доживотна присъда за убийството на председателя на българската общност в Атина Росен Христов се разболя от лоша болест, съобщиха източници на Пиринско.

Същата е подала молба за прехвърляне и доизлежаване на присъдата в България. Брат й Кирил също е с намерение да подаде молба за прехвърляне в България, но преди това трябва да плати наложената му парична глоба от гръцкия съд. За целта трябва да получи данъчен номер в Гърция. Преди седмица той е подал молба за подновяване на лични документи в българското посолство в Атина, където е докаран от затвора под стража.

Припомняме, че председателят на българската общност в Атина Росен Христов бе намерен убит в атинското предградие „Хайдари“ през 2011 година.  По време на аутопсията по главата и крака на жертвата били открити рани от остър предмет. За убийството му беше обвинена Стефка Мариянска от село Падеж, която е едно от последните лица, които са контактували с убития.

И до днес Стефка и Кирил продължават да твърдят, че са невинни и са жертви на заговор на лица, които в момента са на свобода.

Pirinsko.com

Стефка Мариянска от благоевградското село Падеш се разболя в гръцкия затвор снимка 1

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене