Ревнивец подлуди жена си след голямата авария на мобилен оператор, щял да счупи прозореца с камъни, докато не се показала

 Ревнивец едва не изпочупи прозорците на държавно учреждение, което се намира в центъра на Петрич, след като звънял на телефона на съпругата си , но той давал постоянно заето в продължение на половин ден. Това бе темата, която стана обект на коментари от колегите на жената, която се ползва с име на една от уважаваните петричанки. Мъжът и, започнал да звъни на мобилния и телефон от 10 часа сутринта.

 Малко след 13. 30 часа ревнивецът отишъл на място до сградата на държавното учреждение, за да се увери че съпругата му е там. Колегите на уважаваната петричанка останали напълно изненадани, след като той започнал да хвърля първо малки камъчета по прозореца на трети етаж. Това предизвикало недоволството им. Докато му обяснят, че съпругата му е на съвещание при шефа си, той хвърлил голям камък и счупил стъклото на стаята, която се намира с изглед към друга сграда в центъра на града.

 Оказало се, че до 13. 00 часа в Петрич е нямало телефонни връзки с един от мобилните оператори, както и интернет. Това е разяснила на ревнивия си мъж, държавната служителка, която слязла пред входа на сградата, за да разясни спешно положението в което е била поставена, не по нейна вина.

Венко Стефанов

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене