Иван Милин – Милиното пред Топ Преса: Публикациите по мои адрес в местните сайтове са пълна измишльотини!

Статия за Иван Милин в местен сайта:

Eто кой вдигна бургаската полиция на крак! Разложанинът Иван Милин – Милиното е безобразният стрелец, паникьосал курорта Приморско

Криминалнопроявеният Иван Милин – Милиното, е човекът, който вдигна на крак полицията в Приморско след среднощна стрелба, научи Struma.com. 29-годишният Милин е стар познайник на ченгетата в Пиринско. Милин вдигна полицията в Приморско на крак, тъй като стрелял на посоки през прозореца на Поршето си, пред очите на две момичета, които возил на задната седалка. Според информация от ОД на МВР Бургас разложанинът е с 24-часова мярка за задържане под стража. Подвизавал се от скоро в Приморско, където искал да отвори заведение на брега на морето.

Ние от Топ Преса познаваме Иван Милин. Работили сме заедно в кампанията „Моят незабравим бал“  затова защото знаем, че не е криминално проявен. Той е един млад бизнесмен, който има собствен бизнес. Свързахме се с него по телефона, за да го попитаме дали знае какво пишат местните сайтове за него, докато той е на морето.

Ето и нашият разговор:

Здравей, Иване! Как се чувстваш след като прочете написаните лъжи в сайтаовете за теб?

– Как мислиш, че се чувствам. Ужасно е. Прочели са го родителите ми, приятелите ми. Те какво ще си помислят за мен? Пишат глупости, че съм стрелял. Аз имам пистолет наистина, който съм дал в полицията /доброволно/, за да проверят, че с него не е стреляно.

Да. Ти имаш законно оръжие, защото се занимаваш с законен бизнес. Човек, който се занимава с бизнес има право да има оръжие.

– Да. Имам винаги в себе си пистолет, но той не се използва. Експертизата ще го докаже. Взеха ми и натривки от ръцете, за да проверят дали има следи от барут. Полицаите ми тарашиха колата основно. Проверяваха и за наркотици. Те просто искаха да се заядат, защото съм се карал с техни колеги. Казаха, че съм извадил пистолет, за да имат повод да ме арестуват….

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене