Мобилен планетариум в Кюстендил

Мобилен планетариум Астронет ще посреща деца, любители на астрономията и природата от 5 до 14 години в Кюстендил. Интерактивното шоу ще се проведе на 05 август, неделя в читалище Братство. Организатор на събитието е Щура лаборатория. Организаторите целят да събудят интереса на децата, в областта на науката, да визуализират допълнителната информация за предметите, преподавани в училище. Мобилният планетариум Астронет обикаля цялата страна и сега негова спирка е Кюстендил.

Мобилен планетариум в Кюстендил

В рамките на 60 минути, децата ще преживеят нещо ново и вълнуващо. Филмите, които малчуганите ще наблюдават в планетариума са с научна тематика, съобразени с възрастовите групи и се прожектират на 360-градусов екран. Освен това, всички участници ще имат възможността да наблюдават Научно шоу с течен азот, ще хапнат вкусна изненада и ще се потопят във вълшебния свят на планетите и звездите.

Мобилната конструкция на планетариума може да побере до 25 участника едновременно. Всяко дете ще получи НАУЧЕН ПОДАРЪК, който може да си вземе вкъщи.

Мобилен планетариум в Кюстендил

Записване на телефон: 0889946111

 

/дарик

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене