(ВИДЕО) Проект за обучение в стартиращ бизнес започна днес в Гоце Делчев

 Днес в Гоце Делчев се проведе информационен и мотивационен ден по проект „Комплексна подкрепа за успешен бизнес старт в Югозападна България“.

 Целта е повишаване предприемаческите компетентности, знания и умения и подкрепа за стартиране на реален и жизнеспособен бизнес на представителите на целевите групи-58 лица: безработни лица, неактивни или работещи, в т.ч. младежи до 29 години, хора с увреждания, хора в активна трудова възраст, които искат да стартират собствен бизнес.

 Обучението и консултирането за включените участници е безплатно, разходите се покриват в рамките на бюджета от проект „ Комплексна подкрепа за успешен бизнес старт в Югозападна България“ по програма Развитие на човешките ресурси 2014-2020 на Бизнес инкубатор –Гоце Делчев, Център за подпомагане на предприемачеството в партньорство със Сдружението на Югозападните общини.

 Ще бъдат проведени 10 обучения по предприемачество и бизнес планиране в областите Кюстендил и Благоевград в 10 общини: Рила, Кочериново, Благоевград, Разлог, Банско, Якоруда, Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово и Сандански.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене