Бизнес ход! Инвеститор строи мини МОЛ в хаджидимовското село Садово за да спъва потока от гръцки потребители в района!

Кой да вярва че в село Садово ще закипи такова строителство?

Уникален бизнес ход на инвеститор в хаджидимовското село Садово е на път да възроди региона в търговски план. Местен инвеститор,който има и друг бизнес в селото,строи мини МОЛ – търговски център в еземлището на земеделското село по пътя към ГКПП – Илинден.

Инвестицията е внушителна, личи си че ще се влага много в търговски части и голям паркинг. Идеята според познавачи е идеална. Районът на градовете Гоце Делчев и Хаджидимово, се радва на добър поток от гръцки жители, които идват тук на пазар. Основният интерес са хранителните стоки, стоки за бита, дрехи, обувки,  козметика, техника и др. Спод информацията на информационна агенция www.toppresa.com, идеята е именно мини МОЛ – ът в Садово да комбинира обекти които да провадат на добри цени най -атрактивните за гръцките потребители стоки. Целта е доста оригинална – да се „спъва“ потока от потенциални клинети които идват в град Гоце Делчев предимно да пазавурат. Така ще спестят хем време, хем път и на добри цени ще пазаруват и ще се връщат в Гърция. Познавати на ситуацията веднага прогнозираха, че ако собственикът на новият търговски обект, успее да наложи идеята си и да я развие, това ще повлече крак за бъдещи инвестиции в селото.

На ход ще е и построената зеленчукова борса в началото на село Садово, която за сега стои така без да се ползва. „Спъне“ ли ке клиенто потока в селото, то ще разработи и други търговски обекти. Не е изключено цената на земята в региона сега рязко да скочи, не е изключето и други строежи отвъднъж да започнат да никнат около този. Изобщо района на Садово наистина може да стане добре разработена търговска дестинация, нищо чудно някой да реши и да направи казино, понеже  доста от гърците идват в района именно за да прахосат някое и друго евро на залагания. Топ Преса зорко ще следи за бизнес движенията в областта, защото вярва че инфорлмацията ще бъде доста полезна за предприемчивите ни читатели. Повече по темата четете този петък във вестник Топ Преса – ютгозападният таблоид!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене