Сръбската звезда Кеба и Ашли с дует на „Балканска магия“, Велинград

След изключителния успех на първите два дни на фестивала „Балканска магия“, третата вечер пренесе публиката на стадион „Чепинец“ във Велинград в Сърбия. Освен звездата от западната ни съседка – Драган Коич – Кеба, на сцената се качиха още много изпълнители от различни музикални стилове.

Забавленията за най-малките стартираха от сутринта, а атракционите бяха на разположение през целия ден. Не липсваха и вкусни специалитети от Балканите, приготвени от най-добрите готвачи, както и студени питиета, които всеки можеше да опита.

По време на събитието се проведоха развлекателни игри, в които се включиха най-смелите посетители. Част от състезателите участваха в кулинарни състезания, а други се надпиваха с бира. Разбира се, организаторите от Фен ТВ и Община Велинград се бяха погрижили да зарадват всички смелчаги с разнообразни награди.

Вечерната музикална програма започна с изпълнението на Вокална група „Караоке“, НЧ „Отец Паисий“ – 1893, град Велинград, с художествен ръководител Юлиана Ковачева. Децата представиха разнообразен репертоар и предизвикаха много усмивки и добро настроение в присъстващите.

След тях на сцената излезе народната певица Дафина Димитрова. Талантливата изпълнителка от ефира на Фен Фолк ТВ подкани всички посетители на стадион „Чепинец“ да се хванат на хорото и да празнуват Фестивала на музиката, мезето и питието.

Фолклорната програма бе последвана от песните на Румина. Красавицата представи богат репертоар от дългогодишната си музикална кариера, а към сценичната ѝ изява се включи и атрактивен балет.

След Румина пред публиката на „Балканска магия“ излезе Стилиян. Певeцът на Diapason Records изпълни част от песните от своя дебютен албум „Началото“. Ритмичните парчета предизвикаха бурни танци у всички посетители на стадион „Чепинец“ и загряха гостите на макс.

Докато градусът на настроението беше в пика си, щафетата пое Ашли. Изпълнителката на „DJ Резачка“ буквално взриви присъстващите с най-големите си хитове и кръшните си танци. Любимката от ефира на Фен ТВ успя да раздвижи и най-притеснителните гости и предизвика истински фурор на градския празник.

След това музикалният маратон премина в ръцете на Радостина Паньова. Популярната певица от ефира на Фен Фолк ТВ изпълни част от своите обичани песни, нейна запазена марка. Любимката на малки и големи пя повече от час пред очите на неуморните танцьори – гости на събитието.

Кулминацията на вечерта настъпи, когато се появи сръбската мегазвезда Драган Коич – Кеба. Певецът бе подготвил специална хитова програма, която представи на живо в продължение на повече от час и половина. Част от изненадите на вечерта беше и дуетна песен на Кеба с Ашли. Ударната доза сръбски хитове вдигна градуса на многобройните гости на фестивала „Балканска магия“ до краен предел. Кеба отбеляза, че това със сигурност няма да е последната му среща с феновете му от Велинград и преди да слезе от сцената запечата спомена със селфи.

Предстои последният ден на фестивала – 22 юли (неделя), в който участие ще вземат още хитови изпълнители от различни жанрове, а гвоздеят на програмата ще бъде легендарната група Сигнал.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене