Млада жена от Югозапада в реанимация!

Депресия едва не уби 27-г. висшистка, погълна огромна доза лекарства след скандал с гаджето

27-годишна от Разлог погълна огромна доза лекарства и попадна в реанимация на благоевградската болница. Инцидентът с младата жена станал в дома й около 22,30 часа, тя е открита от близките си загубила съзнание. Погълнала е таблетки от различни медикаменти – „Ксанакс“ и противовъзпалителни.

Първа помощ й е оказана във филиала за спешна помощ в Разлог и по спешност в полунощ е транспортирана в МБАЛ – Благоевград. Предприети са реанимационни действия, провежда се интензивно лечение под активно наблюдение на анестезиолози.

Силната интоксикация на организма е овладяна, съобщи директорът на МБАЛ – Благоевград д-р Огнян Митев. Обстоятелствата за поглъщане на свръхдоза медикаменти се изясняват, предполага се, че жената е изпаднала в депресия след скандал с приятеля й. Само след седмица пострадалата има рожден ден.

Това е третият опит за самоубийство само за 5 дни в региона. Завчера в благоевградската болница бе приета 13-годишна тийнейджърка, която бе погълнала около 30 таблетки различни медикаменти – за сърце и кръвно налягане. Състояниянието й вече е стабилизирано и е изписана за домашно възстановяване.

Само ден преди нея в болницата бе приета и 17-годишна, която се натровила с лекарства след скандал с член на семейството, тя също е изписана в добро състояние от МБАЛ – Благоевград.

СЛАВА ИВАНОВА

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене