Мъж от Югозапада не спря на стоп и блъсна полицай

 Роберт Адам от Полша е наказан с глоба от 1500 лева за неизпълнение на разпореждане на служители на РУП – Сандански. В съдебна зала Р. Адам бе признат за виновен за това, че на 29.06. около 17.30 ч. на международен път Е-79 край Плоската чешма не се е подчинил на служителите на МВР Пламен Дуков, Андон Стоянов и Марио Кацаров по време на изпълняване на задължените им ангажименти – осъществяване на контрола за спазване на ограничението на движение на МПС над 12 тона съгласно заповед на Изпълнителна агенция „Пътища”.

 Р. Адам напуснал района на определените за спиране паркоместа и въпреки подадения сигнал със стоп-палка продължил и не спрял, с което затруднил движението и създал предпоставки за ПТП. След това направил и друго нарушение – блъскал с ръце служителите на МВР, които го спрели за проверка.

 Наложеното наказание не подлежи на обжалване и протестиране, а влиза в сила в деня на произнасянето му, след като съдия Иван Филчев одобри постигнатото споразумение между прокуратурата и нарушителя./struma.bg/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене