По следите на измама? Иван Малкочев върна част от парите, остават още!

 Медийното осветление на такива пишман бизнесмени като неврокопчанина Иван Малкочев, даде ефект. След серия лъжи и отлагания, все пак Малкочев се взе в ръце и върна част от парите, съобщи специално за вестник ГРА­ДЪТ човекът, станал жертва на неговото коректно отно­шение Сто­ил Нешев от София. Пред наш репортер столичанинът потвърди, че е получил първата сума от борча и остават още 4300 лева от парите, кое­то все пак е нещо и е ред­но да бъде от­четено.

 Припом­няме че пре­ди месец и половина в социалните мрежи се по­яви съобще­нието: СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ ОТ ПИРИН­СКА МАКЕДО­НИЯ, СКЪПИ СЪГРАЖДА­НИ ОТ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ.. ЕЙ ТОЗИ„МА­МИН УБАВЕ­Ц”,ИЗМАМИ И ОКРАДЕ СЕМЕЙСТВОТО НА МОИ БЛИЗКИ СОФИЯНЦИ! ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ СРАМУВА­МЕ И НИЕ КАТО ЦЯЛО ЗАРА­ДИ ЕДИН ДРЕБЕН ТАРИКАТ? ПЕСТИШ,ПЕСТИШ…СЪБИ­РАШ ЛЕВ ПО ЛЕВ И СЕ ПОЯ­ВЯВА ТОЗИ И КРАДЕ МЕЧ­ТИТЕ НА СЕМЕЙСТВОТО ТИ .ОТВРАТЕНА СЪМ! СПОДЕ­ЛЕТЕ ЗА ДА ВИДЯТ ПОВЕЧЕ ХОРА,ТОЯ ДРЕБЕН ШМЕКЕР! Това го пише жена в соци­алните мрежи и е постнала снимка в групата „Посочи не­коректния“. Става въпрос за родения в Гоце Делчев ,Иван Малкочев, прославил се като мастит бизнесмен и търго­вец на коли. Постът разпали страстите в социалните мре­жи и предизвика истински фурор. В последствие се ока­за че автор на поста е Стоил Нешев от София а сумата обект на скандала е над 7000 лева. За щастие от тази сума Малкочев вече е върнал част от сумата и остават още 4300, и се надяваме Малкочев да си изпълни обещанието и да върне и тях.

ПРИПОМНЯМЕ:

 Жертвата на Иван Мал­кочев от Г. Делчев пред toppresa.com: Обеща да ни върне парите!

 „Имам уверение, че от вторник ще започне да ми връща парите . Ако пак не си удържи на думата може да говорим. За момента ми се иска да му вярвам и да се оп­равим без много шум. Целта ми е да си взема парите не да го съсипвам.“ Това заяви специално за информацион­на агенция www.toppresa.com, обявилият се за изма­мен от неврокопския бизнес­мен Иван Малкочев – Стоил Нешев. Той потвърди всичко изнесено срещу Малкочев в социалните мрежи, потвърди че се е свързал с предаване­то „Господари на ефира“.

 Уплашил се от голямата масовост представителят на компанията „Хербъллайф“ от Гоце Делчев, Малкочев се свързал с Нешев и заявил че утре парите ще бъдат възста­новени.

 Остава само да чакаме и следим случая, за развоя ще ви уведомим.

Вестник “ Градът „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене