(ВИДЕО) Лятна превантивна програма за деца, стартира днес в община Гоце Делчев

 За шеста поредна година, Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Гоце Делчев, стартира днес лятната превантивна програма „Аз избирам доброто“.

 Децата ще имат възможност да се занимават в съответствие с техните интереси в тринадесет клуба три от които са нови от това лято. Наименованията на клубовете подсказват и дейностите с които ще се занимават децата през лятото: клуб „Добро сърце“, „Приятели на природата“, „Сръчни ръце“, „Риболов“, „Баскетбол“, „Латино фитнес“, „Рисуване“, „Забавно лятно четене“, „Киномания“, „Фотография“, „Приятели на музея“, „Млад журналист“ и клуб „Родолюбци планинари“.

 Участието на децата в лятната превантивна програма на общината е напълно безплатно. Ръководители на клубовете са педагози, психолози и обществени възпитатели от Общинската комисия и специалисти в областите на тематичните дейности на клубовете. С всяка година интересът на родителите и децата към лятната програма се увеличава. В нея могат да се включат и такива, които не са жители на общината. Деца от цяла България и чужбина които прекарват лятната си ваканция в Гоце Делчев също могат да се включат в лятната програма.

 Родители и близки на деца и младежи в училищна възраст които проявяват интерес към програмата на общината могат да ги запишат до 29 юли. Справки и информация може да се получат от информационния център в сградата на общинската администрация или в сайта на общината www.gotsedelchev.bg отдел „Съобщения“ както и във фейсбук: общинска комисия за БППМН – Гоце Делчев

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене