Руслан Мъйнов пее руски песни в Сандански

Руслан Мъйнов ще изнесе поредния си концерт в страната ни, той ще се качи на сцената в Сандански. Музикалното събитие, което ще събере зрители от целия регион, ще се проведе на 12 юли от 21:00 часа в Летния театър на курортния град. Публиката ще чуе неостаряващи хитове от руски филми, цигански романси и любими песни на няколко поколения.

Репертоарът на артиста е в нови, блестящи аранжименти и завладяващо, артистично изпълнение. Безупречният професионализъм и харизмата на Руслан Мъйнов и Симфониета-Шумен, както и високият градус на вдъхновение увличат публиката в общ ритъм, музика и емоция.

„Душата пее и танцува“ – може би това е най-точното определение за незабравимото преживяване, което очаква всички, които за пръв или пореден път ще изживеят това удоволствие. Мъйнов ще изпълни вечните хитове „Очи чeрные“, „Ваше благородие“, „От зари до зари“, „Нане цоха“, „Смуглянка“, „Парамела“, обичани детски песни и хитове от репертоара на Алла Пугачова, Муслим Магомаев и ВИА „Земляне“.

„Ако правиш нещо със сърце и голямо желание, то не може да не даде резултат и да не докосне хората” казва в едно свое интервю любимият изпълнител. Диригент на програмата е младият и много талантлив Левон Манукян.

/кмета

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене