ХОРОСКОП ЗА 30 ЮНИ

ОВЕН

За творческите личности – артисти, поети, художници, денят се характеризира с настъпването на нов период на вдъхновение. Късметлийската събота носи и лотариен шанс и израстване в социално отношение. Голямо напрежение се забелязва в роднинските връзки и може да има катастрофални последици.

ТЕЛЕЦ

Днес Телците се вълнуват по финансови въпроси, но благоприятните възможности и дадени придобивки са фиксирани в дома ви. Дамите от знака са облагодетелствани в това отношение. Всякакви прибързани или необмислени постъпки могат да причинят зла превратност. Става въпрос за съдебни тегоби или загуба на състояние.

БЛИЗНАЦИ

Никакво пътуване за Близнаците днес. Опасност от катастрофа и нещастни случаи. Денят е добър, като се изключат някои парични проблеми. Те могат да се отнасят и за кражба или ограбване спрямо вас. В службата нараства авторитетът и влиянието ви. Мнозина могат да очакват специално благоразположение на жена.

РАК

В събота Раците се чувстват жертви на любовта. Верният подход обаче към хората, които са ви огорчили, ще даде добър резултат. Силен ден за финансова реализация и стабилизиране в бизнеса, където ще имате редкия шанс днес за придобивки и дори “дъмпинг” в дейността си.

ЛЪВ

Денят се свързва с очаквания или някаква промяна при Лъвовете. Промяната е както лична, така и в обстоятелствата около вас, вероятно свързана с пътуване зад граница. Имате парични придобивки, но те като че ли не са ваша заслуга, а са зависими от една жена. Във всички случаи печалбата е налице и вие ще се ползвате от нея.

ДЕВА

Силно влиятелни и авторитетни са Девите днес и по-специално жените от знака. Всички сте много способни и с концентрирани възможности за справяне. Работният ден ще бъде напрегнат. В дома дори и да не се чувствате уморени, задълбочаването в действията ще ви изнерви и ще станете причина за семеен конфликт.

ВЕЗНИ

В събота мнозина от Везните ще предприемат пътуване, засягащо финансови въпроси, това е верният способ за справяне. От професионално естество също имате придобивки. Денят крие потенциални възможности за печалби във връзка със срещите и контактите, които ще проведете днес, ще бъдете приятно изненадани от едно предложение.

СКОРПИОН

Приятелските връзки или обединените действия с близък, верен човек, носят много успех и печалби за Скорпионите в събота. Относно финанси обаче бизнесмените в съдружен бизнес имат много тежък ден. Внимавайте, има тенденции за крупни загуби. В партнирането също сте застрашени, но в латентен вариант.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците са конфликтно настроени, но може да си причините големи неприятности у дома. Наблюдават се промени, но те са лични и определят по-голямата ви активност и прилив на нови сили. Не използвайте енергията си за предизвикателства и разправии. Събота за някои носи стабилитет във финансовата сфера, което внася успокоение във вас.

КОЗИРОГ

По своята конфликтност и темперамент вие не отстъпвате на Стрелците. В събота нарушавате тези принципи и можете да предизвикате раздор в отношенията. Сериозно застрашени са позициите ви в службата, ако сте невъздържани и сте на работа днес. В дома също се налага да овладявате нервите си, въпреки че напрежението е голямо.

ВОДОЛЕЙ

Твърде неприятно започват някои от Водолей деня и това касае повече мъжете. Вероятно става въпрос за вътрешна криза, тъй като денят е с положителна характеристика и дори много благоприятен в някои отношения. Ако се самозатваряте по професионални проблеми, едва ли ще се справите с разрешаването им. Намерете причината за тях и ги отстранете.

РИБИ

Вие сте преуморени или психически затормозени и това влияе на настроението ви. Денят обаче е плодоносен за Рибите и ще се радвате на добри резултати. Валидна е хубавата промяна и тя има отношение към службата и финансите ви. Тук налице са придобивки и успокоението ви по проблеми, намерили благоприятно разрешение за вас.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене