Шестчленка трябва да подготви избора на ново ръководство на ГЕРБ в Гоце Делчев

След тежка среща на зам. председателя на ГЕРБ – Цветан Цветанов с активисти на партията, снощи в Гоце Делчев, бе обявено временно местно ръководство, което до месец трябва да проведе събрание за избор на ново ръководство и за мястото като общински координатор на отстранения бивш депутат Димитър Гамишев. Във временното ръководство са включени представители на двете враждуващи групи от ГЕРБ – хора, които подкрепят Димитър Гамишев, както и привърженици на бившия депутат Георги Андонов.

Адвокат Костадинка Богданова – общински съветник от групата на ГЕРБ, учителката и общински съветник в предния мандат – Ваня Харизанова, пенсионерът Кръстю Ласков, кметът на с. Борово Георги Найденов, директорът на училище и общински съветник от ГЕРБ Николай Джингаров и строителният предприемач Ангел Тунчев, който също е общински съветник от ГЕРБ, имат задача да организират членовете на ГЕРБ да се съберат на общо събрание за избор на местен лидер.

“Тази вечер имах среща и с актива на ГЕРБ в Гоце Делчев. На срещата присъстваха областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, както и депутатите от ГЕРБ Александър Мацурев, Георги Динев и д-р Емил Тончев. Пред всички присъстващи споделих, че днешната среща е изключително важна, защото тя ще даде възможност на всички да споделят проблемите си и да се вземе решение за организацията на работата на структурата. По време на събитието бе избрано временно ръководство на местната партийна структура. То има за задача в рамките на един месец да организира събрание за избор на постоянно общинско ръководство на ГЕРБ-Гоце Делчев” – написа след гоцеделчевската си среща Цветан Цветанов.

Вестник “ Градът „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене