Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Реститути на общинско дружество „Народна мебел” ЕООД: Скандалният бизнесмен Кирил Арнаутски извади 8 млн. лв. и сложи ръка на производствени бази и магазини на дружеството, пререгистрира всичко на лична фирма и домашен адрес

Скандално известният благоевградски бизнесмен Кирил Арнаутски отново продава апетитни имоти чрез частния съдебен изпълнител Александър Цанковси.

Настояваме ръководството на община Благоевград да защити правата ни и да спаси малкото останало от общинското предприятие за милиони левове „Народна мебел”.

Екип на „Нова” хвана със скрита камера началници на рудници да инструктират миньорите да гласуват за БСП: Дадохме ви пари, ще се заредят и картите ви със заплати и вече няма да закъсняват, но трябва да подкрепите БСП

Екип на „Нова” разкри схема за контролиран вот – вместо инструктаж за работата миньори от Бобов дол получават инструктаж за кого да гласуват. Работниците твърдят, че за първи път получават аванс от 100 лв., а после с добавка от 50.

С хитра маневра шефът на КАТ – Самоков Георги Елин спаси поста си, излезе в болничен, чака нов закон

Преди два месеца Георги Елин беше в списъка за уволнение поради навършване на пенсионна възраст. Тогава излезе в отпуск по болест и спаси кожата си. Отпреди дни Георги Елин отново сложи униформата, даже вчера посъветва абитуриентите как да се пазят в деня на бала си. Негови колеги коментираха, че номерът с болничния лист е бил пуснат в употреба, за да се изчака решението на парламента, с което се даде възможност на хора като него, навършили пенсионна възраст, да останат на служба.

Спас Шуманов от Говедарци нае 210 дка общинска земя срещу рекордните 45 576 лв., пребори 6-има конкуренти

7 кандидати – Иво Попов, Радка Шуманова, Спас Шуманов, Стефан Мирчев, „Еко Терма” ЕООД с управител Красимир Керемеджийски, Станислав Дормишев и Красимир Пешков спориха за нива от 210 дка в Говедарци. Това стана на търгове за отдаване под наем на общинска земеделска земя в община Самоков.

Собственикът на ВЕЦ Красимир Марков пред министър Драгомир Стойнев в Благоевград: ДКЕВР не изпълнява решение на ВАС 6 месеца, съкратих 30% от хората, за да не фалирам

Бизнесът може да бъде коректен, когато и държавата е коректна. От шест месеца има ръст на промишленото производство. Стигнахме до 6,5%, почти всеки месец има подобряване на бизнес климата. Моята амбиция е да има устойчив икономически растеж.Това заяви министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев на среща с представители на бизнеса в Благоевград.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене