СРАМ И РЕЗИЛ! За пореден път взеха книжката на „строителния предприемач“ Георги Монев!

Колата на Монев пред дома му в Гоце Делчев със свалени номера!

Георги Монев скандално известният, пишман строител от град Гоце Делчев отново стана за смях и резил, след като за пореден път му беше отнето свидетелството за правоуправление на МПС от МВР.

Причината за това е, фактът – както винаги направил ПТП пордъчно почерпен с алкохол. Това както разбирате не се случва за първи път а според наши източници в орлганите на реда, Монев често карал пиян. Преди три години той бил заловен с около два промела алкохол зад волана, да вози децата си за училище и това бил осъден на пробация и лишен от свобода но с условно изтърпяване.

Монев, който е родом от град Хаджидимово, не се  ползва с добър авторитет в рериона, известен е кат опословичен пияница, некоректен към работници и партьори, дори издирван от хора за пари от които ревностно се крие. Същия преди време стартира кариерата си в строителния бранш като техник в база ИНКЕС – Хаджидимово, по късно влиза в частния сектор, като неформален ортак на бившия кмет на община Гърмен – Бастри Мисирков, с който изпълнява обществени поръчки и са делили парите.

След това прекара известно време кат опредприемач в Банско, от където беше изгонен, същата съдба го последва и в община Гоце Делчев, от където също са останали отвратени от неговата непочтенвост. Сега е открил полезна извява в град Сандански, където работи в санирането като подизпълнител, но и от там се очакват да го изпъдят.

Колата на Монев пред дома му в Гоце Делчев със свалени номера!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене