Бай Боби, кой е този заместник-декан в ЮЗУ, който грухти като прасе, докато преподавателка по френски го масажира в работния му кабинет?

Бай Боби Юруков защо мълчи, какво в устата си държи? Бившата служител­ка с 14 години стаж в ЮЗУ Мая Вуковска разкри в сайта уеб кафе и в личния си блог, как видяла с очите си как преподавателка по френски масажира еротично замест­ник-декан на факултет в ЮЗУ. Това видимо не е про­блем за сърдитото старче, лъхащо на джибри и дамски парфюм, който се пъчи, че бил „професор“ и управлява висшето учебно заведение в Благоевград и той мълчи. Защо?

Представете си, ува­жаеми читатели на вестник Топ Преса – югозападният таблоид, ако такъв скандал се бе разразил в Оксфорд например, то в него момен­тално биха се включили и политиците и дори службите, а главата на ръководството на минута щеше да падне. Тук ако няма мълчание като в гробница, ще има оправда­ние от типа „не съм аз“ и по мое време не е било“, сякаш за ректора на ЮЗУ е важно само неговото име, а не име­то на университета.

Въпреки това ще цитираме написа­ното от Вуковска в нейния блог: „Когато преди някол­ко години все още работех в престижен български университет в Благоевград и на една по­чивка влязох в общия каби­нет, заварих колежката си по френски да масажира заместник-де­кана на фа­култета. Той грухтеше от задоволство, разгърден и гнусен, а тя мачкаше маз­ната кожа на врата му с откровено от­вращение и неприязън, из­писани на ли­цето й. Тогава не казах нищо, признавам си. Но когато от мен бе поискана същата услуга след известно време, заявих на шефа си, че ще му спукам гьона от съде­не, ако още веднъж иска от мен да свърша нещо, което не влиза в слу­жебната ми ха­рактеристика. Нито дори да полея хлорофи­тума в офиса му! НИЩО!“

Кажете ни, уважаеми чи­татели на Топ Преса, как да реагираме ние като местна медия и как да оставим нещата така при очеваден опит за потул­ване на скан­дала! За све­дение на бай Боби Юруков, скандални­те разкрития продължават и още следва­щия брой във вестника ще публикуваме нови въпроси, свързани със скандален запис, който утре ще бъде излъчен в интернет предаването НЕУДОБНИТЕ, отново с Мая Вуковска, в който става въпрос за ко­рупция, натиск да се пишат високи оценки на „правил­ните“ студени и още повече потресаващи неща. В карти­на и звук.

Приканваме все­ки, който има какво да каже по темата, да се свърже с нас и да го направи, защото ако в държавен български университет заместник-де­кан на правно исторически факултет грухти като прасе, докато преподавателка по френски го масажира, при­тискат се преподаватели да пишат оценки и има коруп­ция, то е време ДАНС и про­куратурата да се намесят веднага. Време е и министъ­рът на образованието да си влезе в роля. На мига!

Повече по темата очаквайте другата седмица във вестник Благоевградска ВЕСТ.

Тодор Тодоров

Вестник “ ТОП ПРЕСА „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене