Хороскоп за 20 май

зодии

ОВЕН
Между родените под Овен има много посветили се на военното дело. Днес звездите говорят за вашите успехи и създават добри възможности за постигане в кариерата. Не пропускайте шанса да се докажете. Вторник изисква повече внимание към думите на онези, в чиято среда присъствате, и приемете съветите. 

ТЕЛЕЦ
Мнозина сред Телците надценяват възможностите си и поемат за изпълнение огромно количество работа. Това може да се отрази зле на отношенията с началството, защото обстоятелства от различно естество ще попречат да се справите. Бъдете активни, но не обещавайте над възможното. Вслушайте се в съвети на колеги.

БЛИЗНАЦИ
Пазете се от прибързани действия и бъдете стриктни и последователни при работа с каквото и да е. Денят е успешен, но има опасност да захванете едновременно няколко неща и нищо да не успеете да завършите. Почти всички сте в печеливши позиции и не е трудно да ги реализирате. Възможни са успехи по финансови въпроси.

РАК
Във вторник сте с повишено самочувствие и сега сте стабилни. Денят е положителен за вас и създава немалко добри възможности. Известно разминаване може да се очаква при срещите ви през деня. За бизнес и делови действия вторник е добър, но не пътувайте с такава цел, защото някой ще се опита да ви измами. 

ЛЪВ
Някои от вас започват доста агресивно деня, заредени с много енергия за действие. Сами можете да се опасявате само от прибързаност. Бъдете внимателни и довършвайте всичко започнато навреме. Не поемайте много ангажименти, защото нищо няма да направите. При финансови действия над вас тегнат много опасности.

ДЕВА
Девите не са съвсем добре във вторник и мнозина ще останат у дома си. Здравите между вас ще имат положителни контакти по делови въпроси. Не трябва да казвате всичко, което имате предвид и е във възможностите ви, пред деловите си партньори. По този начин вие не ги предразполагате за ползотворни взаимни действия.

ВЕЗНИ
Мнозина от вас се съмняват в честността на хората, с които работят, и до известна степен имате право, но първо трябва да докажете, а след това да обвинявате. Засилен е хазартният импулс у вас и някои ще се възползват от възможностите си. Внимавайте с тези настроения. Ако някой има дело днес, има вероятност да го спечели.

СКОРПИОН
Във вторник никак не сте лишени от възможности за успех, а тази тенденция има по-продължително развитие. Тъй че е най-добре да не спирате ритъма си и да направите точна програма за действие още сега. Днес не разчитайте на приятелска помощ. Не пътувайте по делови проблеми. Успех ще имате и в отношенията у дома.

СТРЕЛЕЦ
Това е един от добрите дни на тази седмица за родените под Стрелец. Мнозина от вас имат да решават доста задачи и сега вие разполагате с добри възможности за успешно завършване на делата си. Освен всичко притежавате и добър късмет, което означава, че ще преодолеете всички възникнали трудности днес. 

КОЗИРОГ
Вторник е успешен ден за вашите срещи или делови контакти с цел подписване на споразумения. Успешно ще премине и пътуването по делови причини на родените под Козирог. Не бързайте за разрешаването на въпроси, които могат да бъдат оставени за по-късно. Те ще имат допълнително развитие, бъдете търпеливи.

ВОДОЛЕЙ
Твърде стабилни са Водолеите в действията си днес и вероятно мнозина от вас бързат да извършат колкото се може повече работа. Денят е много добър за вашите контакти или за парични придобивки. Някои от вас ще осъществят далечно пътуване. Забелязват се известни различия в приятелските настроения.

РИБИ
Силен е вторник за вас, но трябва да го посветите изключително на лични дела. На работното място бъдете особено внимателни. Еднакво силни са няколко негативни тенденции в службата ви – да бъдете измамени, без вина да бъдете наказани или вие да влезете в остър конфликт, от който последствията ще паднат само върху вас.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене