Хороакоп за 6 март!

ОВЕН
Преизпълнени сте със сили в сряда и денят е спорен. Така ще бъде не само в службата ви, но и във всички други дейности, с които ще се заемете днес. Денят говори за много добри контакти и за услужливостта, която ще ви предложат приятелите. Ще получите конкретно предложение.

ТЕЛЕЦ
Не се чувствате много добре и мнозина отказват да са активни. Но денят създава достатъчно предимства за реализиране на финансови печалби, както и успехи в професионалните среди. Контактите ви най-вероятно няма да са много ползотворни. Съществуват административни спънки.

БЛИЗНАЦИ
Сряда е щастлив ден за Близнаци и е изпълнен с успешни достижения. Те изобилстват навсякъде около вас – в службата, дома, при контактите с приятели. Днес трябва да бъдете много активни в действията си, защото денят е спорен и сте в състояние да свършите много работа.

РАК
Раците в сряда имат добри предпоставки за успех. Мнозина от вас обаче не схващат точно реалните си възможности и съществува елемент на самоизмама. За да влезете в рамките на реалността, ще трябва да се посъветвате с приятелите си, които ще ви дадат правилна насока.

ЛЪВ
Ситуацията около вас е малко объркана днес и много от родените под Лъв няма да успеят да намерят правилния път за реализацията си. Това явление стои и малко двояко, защото не е изключено самите вие да действате срещу себе си. Бъдете по-действени в контактите си днес.

ДЕВА
За Девите сряда е прекрасен ден, който предоставя много възможности. Самите вие днес имате голям късмет и ще бъде жалко, ако изтървете възможностите си. А те са многостранни. Деловият смисъл на деня не се изчерпва само с контакти и успешна професионална дейност.

ВЕЗНИ
Днес много от Везни се заблуждават, като намират, че са справедливи и великодушни. Твърде възможно е да не ви липсват такива качества, но благодарение на подобно мислене ще можете да определите на всеки заслугите. Днес не бива да пътувате, защото не ще постигнете желания успех.

СКОРПИОН
Сряда е успешна за повечето от вас, като сте в състояние на активни действия и можете да разчитате на доброто стечение на обстоятелствата. За някои този ден означава възстановяване на здравословното състояние. Младите ще направят първата си крачка към съвместен живот.

СТРЕЛЕЦ
Очертават ви се проблеми от административно естество, но вие ще ги разрешите. Днес вашата активност в работата е завидна, възможностите ви не се ограничават от нищо. Пътуващите от Стрелец по делови въпроси ще постигнат сигурен успех, който ще стабилизира финансите ви.

КОЗИРОГ
Не допускайте грешки в отношенията си. Насочете силите си към делова изява. Днес тя ще бъде успешна и дори перспективна. Приход ще ви донесат контакт и действия с хора от приятелския кръг или колеги в службата. Разклатената ви нервна система ще ви доведе до гняв.

ВОДОЛЕЙ
Звездите ви чертаят добри възможности не само в полето на деловия живот, но те прескачат линията на собствената ви личност и създават необходимите условия за възвишен любовен контакт. При някои тази любовна връзка ще се задълбочи и евентуално ще прерасне в брак. Бъдете по-решителни в действията си, ще имате успех в делата само ако успеете да се активизирате.

РИБИ
В сряда мнозина от Рибите са в добро настроение и то няма да ги напусне през целия ден. За него ще спомогне и неочаквана среща с приятна за вас жена, от нея ще ви бъде предложена помощ, която не бива да отказвате и да се съобразите със съответния момент. За професионалната си реализация имате подкрепата на мъж с възможности и колега, който много се интересува от успехите ви.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене