„Пирин“ (Гоце Делчев) ще реши съдбата си в последния мач за сезона

„Пирин“ (Гоце Дечев) победи като гост „Пирин“ (Разлог) с 2:1 и запази своите шансове за оставане в Югозападна – Трета лига. Неврокопчани все още са в зоната на изпадащите и всичко ще се реши в последния мач, в който „Пирин“ ще се изправи срещу „Германея“ (Сапарева баня). На „Пирин“ е нужна задължителна победа, която ще съхрани шансовете за оставане в лигата, но също така зависи как ще завърши и срещата между „Рилски спортист“ – ОФК Елин Пелин. Рилци са с две точки повече от „Пирин“ и посрещат в гр. Самоков отбора на Елин Пелин, който е в дъното на таблицата.

Футболистите на „Пирин“ трябва да се надяват на чудо. Какво е чудото ли, чудото, както винаги, е 12-ят играч – публиката. Нека напълним стадиона и да подкрепим любимия си отбор, да бъдем единни и да покажем на младите момчета, че не всичко е загубено и вярваме в тях !

Мачът е на 02.06. – събота, от 18:00 часа. „Пирин“ заслужава да се спаси, така коментират фенове за любимия си отбор. Дано момчетата излязат на терена надъхани и освободени психически. „Пирин“ неведнъж е показвал воля и характер. Коментарите в Гоце Делчев и околията са , че младите футболисти заслужават да се спасят и да играят и през следващия сезон в Трета лига. Отбор с толкова голяма история не заслужава да изпадне.

Вестник “ Градът  „

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Start typing and press Enter to search