СТАРИ КАПИ от югозападната политика гладят ризи за Слави?

…и да, кастингите за по­литици в партията на Слави Трифонов, още не са приключили но някои интересни политици от югоза­пада тайно гладят ризи за участие в проекта. Полити­чески номади чле­нували до сега в други не толкова известни и масо­ви политически формации, тайно се изолират, искат да им позабравят старата дейност, правят се на апатични чиновници или рес­тартирани професионалисти, за да може в удобния момент – хоп – припознах каузата на Слави Трифонов като своя.

Повярвайте ни, уважаеми чи­татели, знаем какво пишем… Помнете този пост можете и да си го за­пазите и след време, като ви­дите „старите капи“ отново жадни за власт да се сетите за нас. За толкова просто ПЛЕМЕ ли ни взимат обаче? До онзи ден си се кла­нял на друга партия, споде­лял си нейните „идеали“ за да се докопаш до пари и власт, след това гордо ще забравиш всичко това долу публично ще го за­клеймиш и ще застанеш гор­до до Дългия за да кажеш . Има такъв народ, има такава държава. Всъщност Слави, ако вземе да им се върже на алчните за власт и влияние политически номади, още от сега да си знае, че номера няма да мине.

Нагледали сме се на много подобни „актьор­ски вечери“ и единственото, което ще остане след тях е – разочарованието. Формулата трябва да е абсолютно нова, невиждана за да може да хване дикиш, иначе „Рестарт на Бареков в главната роля Слави“ ще е новият спекта­къл. Следете внимателно какво ви пише Топ Преса и се огледайте около изолираните или тези, които сега се изо­лираха… Някъде там се крие, моока, който иска отново да скочи във властта като ЛЪВ. ЖИВОТЪТ МАЙ СЕ ПРЕПОВ­ТАРЯ. СЕФТЕ!

Вестник “ ТОП ПРЕСА  „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене