ПОТРЕС! Всевишният сложи край на дните на Зейхан Ходжа от Годешево!

Тази нощ внезапно от този свят си е отишъл един от най – известните ходжи в региона – Зейхан Ходжа от село Годешево. Ходжата, който придоби популярност с правене и разваляне на магии, е починал в съня си и по предварителна информация става въпрос за инфаркт. Всички, които го познаваха са потресени.

Последно, името на Зейхан Ходжа, се завъртя при развалянето на черните магии наремери в гробищата на селата Дъбница и Хвостяне. Хиляди хора в област Благоевград са ползвали неговите услуги. Според мълвата, той имаше и мастити клиенти в София, на които твърдеше, че е развалял направени от друг магии.

Зейхан оставя три деца и вдовица, споделят нашите източници от Годешево. Днес ходжата ще бъде погребан в родното си село. Новината за неговата кончина разтърсила региона около Годешево. Има и хора, които веднага видяха пръст на Всевишния, който според тях прекратил дните на Ходжата, заради порочната му дейност.

Както е известно, Корана отрича ходжи джинджии, какъвто беше Зейхан, и правенето на магии. Дали пък всичките магии, минали през ръцете на Зейхан, не го стигнаха, питат се местните. Каквато и да е истината, едва ли скоро ще я разберем.

Нека почива в мир, Зейхан Ходжа! 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене