Щракнаха белезници на скандална кримка след гонка с полицията

Синът на осъдения за наркоразпространение 62-г. Николай Лапачки от Дупница – 38-г. Георги Лапачки, завихри гонка с пътни полицаи в центъра на Дупница в близост до полицейското управление. Хванаха го в местността Дренски рид.

Георги Лапачки се движел по улиците на Дупница с високоскоростен мотор “Хонда” без номера. Той бил засечен от пътни полицаи, които се опитали да го спрат със стоп-палка, но Г. Лапачки не се подчинил и натиснал газта на мотора. Започнала гонка по улиците на Дупница между полицаите и Г. Лапачки, по-известен в града като Малкия Лапач. Униформените го настигнали в м. Дренски рид край Дупница и го принудили да спре.

При проверката се оказало, че Малкия Лапач няма свидетелство за управление на мотор. Моторът е без номера и не е регистриран в КАТ. При тестването му за наркотици устройството отчело, че преди да се качи на мотора, Малкия Лапач е ползвал амфетамин, кокаин и хероин. Полицаите щракнали белезниците на ръцете на Г. Лапачки и го закарали в ареста в РУП – Дупница.

Той е с богато криминално досие и го грози затвор до 3 г. за това, че е карал мотор без номера, без книжка и дрогиран.

Малкия Лапач излежа присъда за разпространине на наркотици и преди около две години излезе от затвора. Ожени се и има момиченце. В момента баща му Николай Лапачки, по-известен в Дупница като Големия Лапач, излежава присъда за разпространение на наркотици.

ДРАГО МИРОВ

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене