Хороскоп за 1 юни

ОВЕН

За твор­чес­ки­те лич­нос­ти – ар­тис­ти, пое­ти, ху­дож­ни­ци, денят се ха­рак­те­ри­зи­ра с нас­тъп­ва­не­то на нов пе­риод на вдъх­но­ве­ние. Къс­мет­лий­ският пе­тък но­си ло­та­риен шанс и из­рас­тва­не в со­циал­но от­но­ше­ние. Гол­ямо нап­ре­же­ние се за­беля­зва в род­нин­ски­те връз­ки и мо­же да има ка­тас­тро­фал­ни пос­ле­ди­ци.

ТЕЛЕЦ

Днес Тел­ци­те се въл­ну­ват по фи­нан­со­ви въп­ро­си, но бла­гоп­рия­тни­те въз­мож­нос­ти и да­де­ни при­до­бив­ки са фик­си­ра­ни в до­ма ви. Да­ми­те от зна­ка са об­ла­го­де­телс­тва­ни в то­ва от­но­ше­ние. Всякак­ви при­бър­за­ни или необ­мис­ле­ни пос­тъп­ки мо­гат да при­чинят зла прев­рат­ност. Ста­ва въп­рос за съ­деб­ни те­го­би или за­гу­ба на със­тоя­ние.

БЛИЗНАЦИ

Ни­как­во пъ­ту­ва­не за Близ­на­ци­те днес. Опа­снос­т от ка­тас­тро­фа и не­щас­тни слу­чаи. Денят е до­бър, ка­то се из­клю­чат някои па­рич­ни проб­ле­ми. Те мо­гат да се от­насят и за краж­ба или ог­раб­ва­не спрямо вас. В служ­ба­та на­рас­тва ав­то­ри­те­тът и влия­ние­то ви. Мно­зи­на мо­гат да оча­кват спе­циал­но бла­го­раз­по­ло­же­ние на же­на.

РАК

В пе­тък Ра­ци­те се чувс­тват жер­тви на лю­бов­та. Вер­ният под­ход оба­че към хо­ра­та, кои­то са ви ого­рчи­ли, ще да­де до­бър ре­зул­тат. Си­лен ден за фи­нан­со­ва реа­ли­за­ция и ста­би­ли­зи­ра­не в биз­не­са, къ­де­то ще има­те ред­кия шанс днес за при­до­бив­ки и до­ри “дъм­пинг” в дей­нос­тта си. Мо­же да си поз­во­ли­те и уча­стие в ха­зар­тни иг­ри.

ЛЪВ

Денят се свър­зва с оча­ква­ния или някак­ва пром­яна при Лъ­во­ве­те. Пром­яна­та е как­то лич­на, та­ка и в об­стоя­телс­тва­та око­ло вас, ве­роя­тно свър­за­на с пъ­ту­ва­не зад гра­ни­ца. Има­те па­рич­ни при­до­бив­ки, но те ка­то че ли не са ва­ша зас­лу­га, а са за­ви­си­ми от ед­на же­на. Във всич­ки слу­чаи пе­чал­ба­та е на­ли­це и вие ще се пол­зва­те от нея.

ДЕВА

Сил­но влия­тел­ни и ав­то­ри­тет­ни са Де­ви­те днес и по-спе­циал­но же­ни­те от зна­ка. Всич­ки сте мно­го спо­соб­ни и с кон­цен­три­ра­ни въз­мож­нос­ти за справ­яне. Ра­бот­ният ден ще бъ­де нап­рег­нат. В до­ма до­ри и да не се чувс­тва­те умо­ре­ни, за­дъл­бо­ча­ва­не­то в дей­ствия­та ще ви из­нер­ви и ще ста­не­те при­чи­на за се­меен кон­фликт.

ВЕЗНИ

В пе­тък мно­зи­на от Вез­ни­те ще пред­прие­мат пъ­ту­ва­не, зас­яга­що фи­нан­со­ви въп­ро­си, то­ва е вер­ният спо­соб за справ­яне. От про­фе­сио­нал­но ес­тес­тво съ­що има­те при­до­бив­ки. Денят крие по­тен­циал­ни въз­мож­нос­ти за пе­чал­би във връз­ка със сре­щи­те и кон­так­ти­те, кои­то ще про­ве­де­те днес, ще бъ­де­те прия­тно из­не­на­да­ни от ед­но пред­ло­же­ние.

СКОРПИОН

Прия­тел­ски­те връз­ки или обе­ди­не­ни­те дей­ствия с бли­зък, ве­рен чо­век, носят мно­го ус­пех и пе­чал­би за Скор­пио­ни­те в пе­тък. От­нос­но фи­нан­си оба­че биз­нес­ме­ни­те в съд­ру­жен биз­нес имат мно­го те­жък ден. Вни­ма­вай­те, има тен­ден­ции за круп­ни за­гу­би. В пар­тни­ра­не­то съ­що сте зас­тра­ше­ни, но в ла­тен­тен ва­риант.

СТРЕЛЕЦ

Стрел­ци­те са кон­флик­тно нас­трое­ни, но мо­же да си при­чи­ни­те го­ле­ми неп­рия­тнос­ти у до­ма. Наб­лю­да­ват се про­ме­ни, но те са лич­ни и оп­ре­делят по-гол­яма­та ви ак­тив­ност и при­лив на но­ви си­ли. Не из­пол­звай­те ене­ргия­та си за пре­диз­ви­ка­телс­тва и раз­пра­вии. За  някои е на­ли­це ста­би­ли­тет във фи­нан­со­ва­та сфе­ра.

КОЗИРОГ

По своя­та кон­флик­тност и тем­пе­ра­мент вие не от­стъп­ва­те на Стрел­ци­те. В пе­тък на­ру­ша­ва­те те­зи прин­ци­пи и мо­же­те да пре­диз­ви­ка­те раз­дор в от­но­ше­ния­та. Се­риоз­но зас­тра­ше­ни са по­зи­ции­те ви в служ­ба­та, ако сте не­въз­дър­жа­ни и сте на ра­бо­та днес. В до­ма съ­що се на­ла­га да ов­лад­ява­те нер­ви­те си, въп­ре­ки че нап­ре­же­ние­то е гол­ямо.

ВОДОЛЕЙ

Твър­де неп­рия­тно за­поч­ват някои от Во­до­лей деня и то­ва ка­сае по­ве­че мъ­же­те. Ве­роя­тно ста­ва въп­рос за вът­реш­на кри­за, тъй ка­то денят е с по­ло­жи­тел­на ха­рак­те­рис­ти­ка и до­ри мно­го бла­гоп­рия­тен в някои от­но­ше­ния. Ако се са­мо­зат­вар­яте по про­фе­сио­нал­ни проб­ле­ми, ед­ва ли ще се спра­ви­те с раз­ре­ша­ва­не­то им.

РИБИ

Вие сте преу­мо­ре­ни или пси­хи­чес­ки за­тор­мо­зе­ни и то­ва вли­яе на нас­трое­ние­то ви. Денят оба­че е пло­до­но­сен за Ри­би­те и ще се рад­ва­те на доб­ри ре­зул­та­ти. Ва­лид­на е ху­ба­ва­та пром­яна и тя има от­но­ше­ние към служ­ба­та и фи­нан­си­те ви. Тук на­ли­це са при­до­бив­ки и ус­по­кое­ние­то ви по проб­ле­ми, на­ме­ри­ли бла­гоп­рия­тно раз­ре­ше­ние за вас.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене