Конферентна среща в хотел Мартин „Обичам живота, живея здравословно”

На 28 и 29 Май в конферентната зала на Клуб Хотел Мартин се проведе информационна среща, която е част от проекта „Обичам живота, живея здравословно”. Срещата се организира от ръководния екип на СНЦ  „Тенис Клуб Еделвайс”, който работи по този проект. Тази пресконференция е насочена основно към младежите между 15 и 29 години и се проведе в рамките на два дни. На срещата присъстваха и членовете на експертния екип: (Експерт „Спорт и превенция на зависимости“), (Експерт „Здравословен начин на живот) и (Треньор „Тенис”).

Участниците бяха запознати с предстоящото обучение, в което биха могли да заявят участие по време на тази инициатива.

Членовете на експертния екип и ръководния екип направиха анализ и на база на получените данни ще бъдат изготвени рекламни и информационни материали, които да бъдат раздавани на младежи по време на следващите мероприятия по проекта.

Аудиторията бе запозната с целите и приоритетите на Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10 А от Закона за хазарта за 2018 година.

Форматът на това мероприятие не бе само информативен, а също така бе проведена и беседа между експертите и присъстващите. Проведоха се и дискусии свързани с ползите от здравословните практики, който младежите могат да използват и вредата от зависимостите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене