Хороскоп за 24 май, лош ден чака 3 зодии

Овен  Днес не трябва прекалено много да се надявате на своето обаяние и умение да убедите Вашия любим човек в каквото и да било, с помощта само на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден подобно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, ако се добави и усмивка към тях…

Телец Да си изясните кои именно аспекти в живота Ви изискват внимание сега, не е така лесно. Изпаднали сте от водовъртежа на събитията и вече от доста време не се усещате в хармония с обкръжаващия Ви свят. Това, което сега трябва да направите, е да участва активно в ритъм и заниманията на любимите си хора. Присъединете се към тях, когато са заети с рутинните си действия или предложете помощта си в работата им в къщи. Когато отново се окажете в центъра на активните действия, ще разберете върху какво трябва да се съсредоточите.

Близнаци Днес на Вашия любим човек ще бъде трудно да разбере, към какво точно се стремите в своите отношения с него. А да знае това за него ще бъде жизнено необходимо, защото той в противен случай няма да се чувства уверено, когато е редом с Вас. Може би ще му подхвърлите някоолко версии?…

Рак Това е денят, от който може да се възползвате по Ваше усмотрение. Ще успеете да спечелите победа по няколко различни начина. Само че Вселената не предоставя такива дни, за да ги пилеете за домашна работа или за ремонт на шкафчето. Възползвайте се от това време, за да се сближите с околните. Прекарайте този ден, споделяйки своята философия и споделяйки своите чувства. Добри или лоши, Вашите мисли трябва да бъдат чути.

Лъв Не може да се каже, че това е най-подходящия ден за взимане на отговорни решения, но пък е напълно подходящ, за да започнете да ги обмисляте. Може даже и съвместно. Само не се опитвате да оказвате натиск на партньора, с цел ускорение на процеса.

Дева Днес трябва да вярвате в онова, което ще Ви каже Вашия любим човек, дори думите му да Ви се сторят изключително неправдоподобни. Постарайте се да приемете тези думи близко до сърцето си и да действате в съответствие с тях. За съжаление това просто ще се наложи.

Везни Днес е благоприятен ден за семейни тържества. Всъщност, дори с Вашата половинка още да не сте женени, може да я въведете в своя семеен кръг, което само ще внесе нотка на очарование. Само не трябва да се целувате пред всички, а е по-добре за целта да се уедините.

Скорпион Възможно е да Ви се наложи да привлечете на помощ всички свои таланти в областта на блъфирането, за да се справите със създалата се ситуация, но и от сърце ще се повеселите, учудвайки онези, които Ви заобикалят. Стегнете си и даже не си и помисляйте, да изпадате в униние. На всеки човек от време на време е нужна малка почивка, а сега това е прекрасна възможност известно време да наблюдавате обкръжаващите Ви, и да се научите да разбирате техните мисли. Така ще Ви бъде по-лесно да мотивирате техните постъпки. Вярвайте в своите сили, и ще съумеете да повлияете на много хора наоколо.

Стрелец Позволете си, да удовлетворите своето любопитство – в това няма никакъв риск. Ще получите море от удоволсзтвия от всякакъв род разследвания! Изучете подробно онова, за което отдавна Ви се е искало да научите повече. Използвайте максимално свободното си време, за да търсите нужната информация, илюстрации и тем подобни…. Любопитството може да Ви дойде много добре и в романтичната сфера. Смело задавайте въпроси, отговорите на които доста отдавна Ви се е искало да узнаете. Отхвърлете своето стеснение и направете решителната крачка!

Козирог Може да разчитате на подкрепата на своите близки, която до голяма степен ще облекчи този и без това не лек ден. Ще възникнат не малко проблеми, но всички те може да бъдат решени само в случай, че не решите да действате самосиндикално. Не се стеснявайте да признаете, че сте се отзовали в затруднено положение. Ако скривате това, никой дори няма и да се досети, че имате нужда от помощ. Въобще през този ден може и трябва да говорите с близките за всичко, което Ви тревожи и вълнува. Ще чуете не само добри думи, но и полезни съвети, а и ще почувствате облекчение, споделяйки своите преживявания с добре настроени слушатели.

Водолей Днес и сами няма да знаете, какво искате от своя любим човек. Като следствие от това няма да знаете и какво може да очаквате от него – всяко действие и всяка негова реакция на Вашето поведение, ще предизвикват у Вас отрицателни емоции. Постарайте се просто нищо да не очаквате – така може би е по-лесно…

Риби Ще се наложи да се заемете с решаване на финансови проблеми, и то – не само със своите собствени. Хората, нуждаещи се от Вашата помощ ще се окажат неочаквано много и няма да е толкова лесно да подкрепите всеки. Добре би било, ако умеете да кавате днес „не” любезно и твърдо. Но денят е подходящ за участие в светски мероприятия. Не се страхувайте да привличате вниманието и да сте на показ. На околните правите изключително добро впечатление.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене