Децата от Корница разтърсиха селото с тържественото отбелязване на 24. май (СНИМКИ)

Много тържествено вчера в гоцеделчевското село Корница учениците от ОбУ „Св. Паисий Хилендарски“ отбелязаха Деня на славянската писменост и първоучителите Кирил и Методий.

Манифестацията и страхотното тържество буквално разтърси селото. Родители учители и жители на Корница изпълниха читалищния салон и бурно аплодираха талантливите и красиви деца, които дадоха всичко от себе си и се представиха отлично на сцената.

Празничният концерт, рециталите посветени на празника, многото песни и танци, както и атрактивните костюми, бяха на изключително високо ниво с които талантливите деца успяха искрено да зарадват своите родители,  близки и учители.

Директорът на училището Юсеин Бялк поздрави с настъпващия празник всички гости и прекрасния училищен колектив, който не жали сили за да дава ежедневно на възпитаниците си най-доброто в образованието и възпитанието на децата на Корница.

С грамоти и награди директорът отличи най-добрите и талантливи ученици за постигнатите отлични постижения през учебната 2017/2018г.

142 са учениците които се обучават тази година в училището в гоцеделчевското село Корница.

От тази година школото е със статут на обединено училище и учениците и техните родители имат възможност да избират къде да продължат обучението, в т. нар. първа гимназиална степен (от 7. до 10. клас), между училището в селото си и средните учебни заведения в Гоце Делчев.

 

 

infomreja

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене