ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ПАЗАРЛЪК В БЛАГОЕВГРАД! Томов и Камбитов са в схема! Паскалев е гарантът! Томов обещал да работи за новата партия и да разбие ГЕРБ в града!

Политическата обстановка в Благоевград започна да се нажежава опасно през последните дни. Лъснаха политически интриги и лицемерни игри сред известни политици от града. Бившият кмет Атанас Камбитов и неговите хора се „целунаха“ с Румен Томов и му обещаха да му пазят гърба. Гарант по сделката е скритият кмет на Благоевград – Костадин Паскалев.

И този съюз си има ясно начертана цел! Камбитов и истниските му представители в местния парламент са обещали на Томов да му “помагат“ и той пак да седне в кметския стол в Благоевград. В схемата влиза сценарият човек на Камбитов отново да стане председател на Общинския съвет. И на двамата задкулисието им се удава, както летенето на птиците! От своя страна пък Румен Томов обещал на Камбитов да работи за новата партия на Цветанов като основната му цел да бъде да разбива структурата на ГЕРБ в Благоевград. Основният му удар трябвало да бъде насочен към Росица Димитрова, която е общински председател и се нагърби да стегне структурата, да вкара нови хора, както и тотално да се разграничат от хората на Камбитов. Общинските съветници от ГЕРБ са още от времето на кметуването на Камбитов. Той им се обажда често и ги контролира…Камбитов в съюз с неговите хора използваха раздора в БСП, общинския лидер Любен Милев още в самото начало скочи на Андон Тодоров, но така и не можа да постигне целите си. Подлъгаха и Калоян Ханджийски, кой създаде група от 4 човека и реално влезе в капана на Камбитов. Основната цел не беше Андон Тодоров, а само примамката… Основната цел беше да се разбие на пух и прах структурата на ГЕРБ в Благоевград, за да може при евентуални избори, местни или парламентарни, да е отслабнала и да получи слаб резултат. Целта е на местните избори ГЕРБ да загуби в Благоевград, за да може Камбитов да каже, че не е загубил преди време, а да се оправдава, че причината е в самата структура. Факт е обаче, че вече няма място и не трябва да се бърка в управлението на града. Следва продължение….

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене