ВИДЕО: Любовна Песен в Гоце Делчев! Силвия Лулчева кани жителите на града на театър

ЗА ПЪРВИ ПЪТ В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ!

Каним Ви на романтичната комедия от Джон Колвенбак „Любовна песен“ с участието на Силвия Лулчева (Номинация „Икар 2013“ за поддържаща женска роля), Светослав Добрев, Николай Луканов, Александър Хаджиангелов и Рая Пеева. Може да се насладите на представлението на 31 май 2018г. от 19:00ч. в Дома на Културата.

В основата на спектакъла, разбира се, е любовта, но видяна от различен ъгъл – през очите на един самотен млад човек, изправен на ръба на лудостта.

До момента, в който усещането, че най-накрая може би е открил любовта, не преобръща напълно възприятията му за света. Сивото и депресиращо до вчера ежедневие изведнъж започва да изглежда въодушевяващо и слънчево, и дори храната вече има друг вкус.

В еуфорията си, макар и с дъх на налудничавост, повлича и хората, около себе си, които, при все че са от години заедно, се връщат към някогашната си емоция.

Само че крачката в обратната посока е също толкова малка. И енергията и желанието за живот изчезват също толкова лесно. Докато човек не избере сам по кой път да поеме.

В двете двойки се превъплъщават впечатляващо добрата Силвия Лулчева, Светослав Добрев и младите надежди на театъра Николай Луканов и Рая Пеева.

БИЛЕТИ: НА КАСИТЕ НА ДОМА НА КУЛТУРАТА.
ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: 0888779270

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене