Не пропускайте! БРУДЕРШАФТ на Гоцеделчевска сцена

Големият български актьор Васил Михайлов, който разплаква и до днес с ролята си на Капитан Петко Войвода, ще гостува за юбилейна постановка в Дом на културата – гр. Гоце Делчев на 28 май (понеделник) от 19 часа.

Великият актьор пристига заедно с младата звезда на българското кино и театър Стефка Янорова като част от лимитираното национално турне за неговия 80 годишен юбилей.

Така със съдействието на Община Гоце Делчев любителите на театралното изкуство от Гоцеделчевско ще са сред малкото в страната, които ще могат да се докоснат до емблематичния за България актьор.

Постановката БРУДЕРШАФТ гостува за първи път на неврокопска сцена, а Васил Михайлов и ослепителната Стефка Янорова, ще ви запленят с прекрасната си задълбочена игра.

В град Гоце Делчев вече кипи еуфория по посрещането на титана Васил Михайлов, който скоро получи награда Икар за цялостно творчество и орден Стара планина. Емблематичните роли на Капитан Петко войвода, Стефан Стамболов, Хан Кубрат, Хан Крум и Сюлейман Ага са само част от многобройните превъплъщения на живата легенда.

Билети могат да се намерят на касата на Дом на културата – град Гоце Делчев.

Poster1

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене