За паницата На ЖРИЦАТА! Една година по късно!

Миналата година, ден събота най- четената и все по развиващата се и силна медийна група Топ Преса, беше подложена на истински терор и коварни обвинения, на публично оклеветяване свързано с незаконната окултна дейност в в сатовчанското село Крибул. Всичко тръгна от един сигнал до Топ Преса, в който жена се оплака че се почувствала измамена от обявената за жрица и лечителка баба Хава – тогава, днес баба Юлия от село Крибул. За баба Юлия ние бяхме едни от първите които направиха видео репортаж и филм. В редакцията на Топ Преса по това време работеше роднина на баба Юлия – „журналистът“ Ерол Емилов.

ЕРОЛ СТАНА ПО„ТИ СВЕТОВНО ИЗВЕСТЕН С РАБОТАТА СИ В ТОП ПРЕСА ТОЙ Е РОДНИНА НА БАБА ЮЛИЯ И РАБОТЕШЕ ПРЕДИ „РЕКЕТА“ ЗА ТОП ПРЕСА:

Заради факта че публикувахме, статията на жената която се оплаква от баба Юлия, Емилов най – некоректно изтри статията от сайта за което беше освободен /уволнен/. Само ден след това журналистът Мартин Карбовски в предаването си по BTV „Втори план“ обяви гръмко проекта си „Рекет“ в който обяви, че ще разкрие как една медия рекетира баба Юлия.

ПРОЕКТЪТ „РЕКЕТ“ НА КАРБОВСКИ :

И настана суматохата! Роднини и близки, цялото кутило на бабата взе да лае в социалните мрежи как сега „Карбовски ще ебе майката на Топ Преса“, как „Карбовски ще ни навре в кучи гъз..“ / това са реални цитати на които пазим факсимилетата в редакцията./ И настана „Армагедон“! Цал час в предаването си „Рекет“, Карбовски внушаваше на хилядите зрители на BTV, че една обикновена баба е била рекетирана от мръсните и долни същества от една медия. Дори си позволи ирония употребявайки думата „Пор Преса“, това пък от своя страна роди новия му псевдоним Мартин Крибулски.

В предаването бабата умело обясняваше, че мислела да се откаже „да лекува хората щото била обидена то нашата статия“, броеше си публично стотинките за да покаже, че лев не взема и материала хвана дикиш… Топ Преса беше лошата, а те бедните и онеправданите!

ПЪРВИЯТ ФИЛМ НАПРАВЕН ОТ ТОП ПРЕСА ЗА БАБА ЮЛИЯ – ДАТА Е 12 СЕПТЕМВРИ 2013 ГОДИНА А ДЖИПОВЕ И БИЗНЕС ОЩЕ НЯМАШЕ ТАМ! НЯМАШЕ ГО И КАРБОВСКИ!

Настина е болно и коварно, да коментираме този случай, само дни в който онкоболна жена, българка, беше прибрана полумъртва от Бразилия подведена от поредният нечовек посредник пратил я за последна надежда и спасение на лечение при световно известен пишман гуру и жрец в Бразилия, но няма как…  Настина е болно и мъчно да коментираме това, в дни които „Господари на ефира“ показаха как на отчаяна бедна пенсионерка, вдовица маг Сара прибра 3500 лева за да и чисти магиите на Божи Гроб в Йерусалим. Наистина ни трудно да припомняме това в дните в който ходжа от Хвостяне погреба в мюсюлманските гробища на гърменското село Дъбница десетки снимки на живи хора с цел да създаде масова истерия за чистене на магии…, но няма как – истината е скандална и от нея боли.

А ТОП ПРЕСА ПОКАЗА ИСТИНАТА :

Тези неща не трябва да се забравят – напротив, те трябва да бъдат поука за нас и да подбираме правилно хората които вземаме на работа и темите които правим, и да служат за обществено порицание на тези, които подведени по користен или друг начин, влизат във филми и пълнят с пари джоба на едно посредствено семейство от Крибул на гърба на хорската надежда и мъка. Как мислите уважаеми читатели на Топ Преса, каква е разликата между баба Хава и жрецът от Бразилия, който едва не погуби една онкоболна българка? Отговорите са за Вас – ние поставяме въпросите.

РОДНИНИТЕ НА БАБА ХАВА ПРОГОВОРИХА:


И така една година по късно! В Крибул потокът намаля. Само няколко човека возят още туристи, сина на броящата стотинки пред камерата на Карбовски се снабди с чисто нов джип „Хамър“ за 50 000 лева и продължава да се държи като феодал…. Отчаяни за повече туристи семейството покани предаването „Ничия земя“ – да това предаване което снима филм за убиеца на банкерската от Бургас но показа какво е истинска автоцензура и не го излъчи. Но и това не помогна. Явно хората са обидени. От какво? Отговорите си остават за вас уважаеми читатели! 13 май ще остане паметен за нас, голяма поука, правим така че да бъде поука за тези, които безотговорно ще се отнесат към страданието си и болката… Камъкът може и да лекува – но бабата едва ли. Нея явно е лекува Хамърът!

ПОСЛЕПИС – А ТОВА Е ПЛОД ОТ ТРУДА НА ОНЕПРАВДАНИТЕ БЛИЗКИ НА БАБА ЮЛИЯ :

 

От благодарността на хората сина на Баба Юлия от Крибул подкара „Хамър“ за 50 000 лева!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене