Арестуваха Кольо Ликсеро, подпалил чисто новата тойота на петричанката Соня Тодорова

 Собственик на баничарни­ца в Петрич е арестуван от петричките криминалисти за палежа на чисто новата кола, марка „“Тойота Ярис“, която по документи се води на съпругата на бизнесме­на Кирил Тодоров –Соня. Инцидентът, който вдигна на крак огнеборци и крими­налисти сутринта в събота малко след четири часа, едва не подпали и къщата на семейство Тодорови, тъй като колата е била паркира­на пред дома им в близост до газопроводен кран.

 Ни­колай Кирилов –Ликсеро, се озлобил към двамата петричани, защото те спече­лили търг, обявен от ЧСИ за помещение, бивша негова собственост. То се намира на кръстовището, образу­вано от улиците „България“ и Атанас Лютвиев“, където се е помещавал хранителен магазин. Ликсеро не криел злобата си, особено като разбрал, кои са спечелили наддаването.

 Той дори от­крито заплашвал петричкия бизнесмен, казаха полицаи­те разкрили престъплението в рамките на два дни. Район­на прокуратура е задържала пиромана в следствения арест за 72 часа, след напра­вените самопризнания пред органите на властта.

Вестник “ ТОП ПРЕСА „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене