ПОГРОМ! Хебър нанесе смъртоносен удар на борещият се за оцеляване Пирин в Гоце Делчев.

 

В мач от 30-тия кръг на шампионата в Трета югозападна футболна лига отборът от Пазарджик би като гост „неврокопчани” с минималното, но достатъчно за 3-те точки 0:1. Както и в предишния мач с „Рилецо“ победния гол за хебърци вкара Станимир Димитров, който се разписа още през първото полувреме. Срещата бе двуостра , с положения и пред двете врати. Съвсем нормално домакините много повече търсеха победата. В отбора на Пирин остро се усети липсата на наказаните опитни футболисти Виктор Шишков и Ради Михов. А и на полувремето заради контузия бе заменен и титулярният вратар Захари Димитров.

Гостите от Хебър завършиха мача с 10 човека. Анди Краев в средата на втората част бе изгонен от игра за втори жълт картон от рефера Ивайло Стоянов.

В класирането Хебър е твърдо втори със 76 точки, а Пирин ГД е на предпоследното 17-то място с 27 точки.

„Кофти е ако „Пирин“ – Гоце Делчев остане в тази група. Това е отбор с традиции и в професионалния футбол и като цяло, отборът има традиции и в българския футбол но не знам защо трябва да търсят вината в нас, вината ви е в тях. Така изкараха, че като са домакини ние трябва да ги спасяваме. Просто това е плод на работата им през целия сезон. Съжаляваме за Пирин наистина ако остане в тази група, просто това са ни възможностите. По-слабо от това не можем да играем от това!“, каза треньорът на Хебър, Пазарджик, Танчо Калпаков след мача.

„Продължаваме битката, има още няколко кръга. Само искам да им пожелая на тези отбори които дават пари срещу нас. И не само отбори. Тук са намесени и съдийски бригади. На края, на някои парите им ще си отидат на вятъра. А тия корумпирани хора (те си ги знаят кои са) нямат място нито в трета лига нито никъде като съдии…те опорочават България! Това каза техническия директор на ФК Пирин – Гоце Делчев, Иван Близнаков.

Всичко, което казаха след мача наставниците на двата отбора, вижте и чуйте в емоционалните интервюта с тях, които Топ Преса предлага на своите зрители и читатели.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене