Д. Крушовски и К. Румян пред ТОП ПРЕСА! При много динамичен и красив мач, отборът на Банско победи „Септември“ – Симитли

 С категорично надмощие и много футбол, отборът на ФК „Банско“ зарадва с отдавна жадувана победа феновете на популярния спорт от курортния град като победи с 2:0 гостите от „Септември“, Симитли. В оспорвания мач от 29-ти кръг на Югозападната трета лига на стадион „Свети Петър“ и двата гола паднаха през второто полувреме на мача.

 Двата отбора направиха оспорван мач. Капитанът на „козлите“, Петър Лазаров, откри в 53-тата минута, а десет минути преди края на срещата ветеранът Красимир Дурчов с втория си гол за сезона оформи и крайното 2:0. Срещата можеше да има и друг развой, но в 15-тата минута главният съдия Петър Григоров не отсъди дузпа и спести червен картон на Иван Топузов. Той фаулира откъсващия се сам срещу вратаря Борислав Хазуров. Пропуски за гостите направиха и Анатоли Лулейски и Ибрахим Алим.

 Как коментираха мача изпълнителният директор на Банско, Крикор Румян и наставникът на Банско, Димитър Крушовски, както и най-интересните моменти от мача, вижте и чуйте в интервютата, които Топ Преса предлага редовно на многобройните зрители и читатели от Пиринско.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене