Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

180 работни места предложиха 15 бизнесмени на трудова борса

Дупничанката Калина Караджова се очерта бизнесдама №1 на Дупница на вчерашния форум, организиран от Бюрото по труда. С новата си фирма „А. М. Шуус” тя удари всички шивашки босове в земята. Открива нов цех със 100 шивачки. Следва я Стойчо Котев, който разкрива нова шивашка фабрика в „Марена” с 40 работни места.

Бившата деловодителка в Дупнишкия районен съд Благовеста Мазнева: Продадох на близки апартамента си на загуба за 42 хил., а те за благодарност ме ограбиха

„Продадох наследствено жилище на главната улица „Св. Иван Рилски” 64 в Дупница на близките ми Златка Стоева и Владимир Тодоров миналото лято за 42 хил. лв., а жилището е 72 квадрата. В апартамента оставих всички вещи, тъй като не можах веднага да ги изнеса, нямаше подходящо място, където да ги съхранявам временно. Затова постигнахме устна уговорка с тях да останат на съхранение в апартамента до момента, когато можех да ги взема.

От местопрестъплението: Китаецът Ву хвана травестит №1 на Дупница Румен Димитров да краде скъпи маратонки

Китаецът Ву хвана травестит №1 на Дупница Румен Димитров да краде скъпи маратонки. Съпругата на Ву – дребничка китайка, не се изплаши, а хукна по стълбището и успя да изправи до стената крадеца. Тя го доведе обратно в магазина.

Румен Димитров се беше нагиздил като примадона – с боядисана в русо коса, вързана на опашка, оскубани и нарисувани с молив вежди, пудра по лицето и татус на врата с нежни имена. Той едва не се разплака пред Ву и дребничката му съпруга. Оправда се със сестра си.

Директорът на Басейнова дирекция в Благоевград Чавдар Моллов: Стартирам проверка за отклоняването на питейната вода за селата Горна Гращица и Катрище за двата частни язовира

Запознах се с казуса и останах възмутен от случващото се в селата Горна Гращица и Катрище. Прочетох изявленията на местните хора от проведеното събрание, останах учуден, че стоят на режим, защото питейната им вода отива за два частни язовира. На този етап обаче не бих могъл да коментирам каквото и да е, тъй като това е работа първо на ВиК дружествата в Кюстендил и в Благоевград.

Бобов дол е под вода втори ден, шефът на Пътно управление Драгомир Гочев, кметът Станчев и ОбС шефът Зарев нехаят

Втори ден Бобов дол е под вода от пороен дъжд. Бобовдолци изпратиха вчера нови кадри специално за редакцията от състоянието на току-що отремонтираната главна улица „Георги Димитров”. Улицата е превърната в река. Това се случва само броени дни след като върху нея се ля асфалт за милиони левове и десетки работници уж реконструираха, алармираха граждани. Снимките са своеобразен зов за помощ. Уличните шахти са запушени, канализацията не може да поема водата.

21-годишна санданчанка се оплака на ченгета, че е изнасилена от таксиджия, братовчед на момата гонил любовника да му пререже гърлото

В РУП-Сандански е депозирана жалба от 21-годишна жителка на кв. „Крайречен”. В полицейското управление около 23 часа влязла младата жена с искане да подаде жалба срещу местен таксиджия. Според писмените й показания тя била насила наблъскана в колата, качена и откарана в близък хотел над сградата на кметство Сандански. В една от стаите на първия етаж, които са предварително платени от сводници с цел проституция, бил осъществен полов акт.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене