СЛАВЕЙКА РАМОВА ОТ ГРАДА ИЗПЛАКА: Гръцките баничари от „Грийк фаст“ на пазара не ми платиха една заплата!

УПРАВИТЕЛИТЕ НА БАНИЧАРНИЦАТА НИКОС ЗЛАТАНИС И НЕЛИ ВЛАХОВА СЕ ГАВРЯТ СЪС СВОЯ СЛУЖИТЕЛКА!

 

 В редакцията на вестник Градът дойде жителка на жк ЮГ в град Гоце Делчев, която поиска да даде публичност на, по думите й, нечовешка несправедливост от странна на бившите и работодатели. Става въпрос за Славейка Ра­мова – самотна майка, която сподели че е жертва на отно­шението от страна на бивши­те и работодатели от фирмата баничарница на базара сре„Грийк фаст“. Фирмата има щу стоянката за таксита и произвежда и продава зам­разени гръцки закуски. Ра­мова била наета на работа от съпругата на собственика на баничарницата Нели Влахо­ва, която първоначално била доволна от работата и. След няколко дни обаче собстве­никът Никос Златанис който е гръцки гражданин и съпруг на Влахова, довел по младо момиче и заповядал на Ра­мова да започне да я обуча­ва. „Обучавах момичето цял месец, защото ми беше ка­зано че двете ще работим на смени. Уговорката ни беше да ми се плаща на седмица. След като момичето влезе в час и се обучи, Влахова един ден дойде и ми заяви че тряб­ва да напусна работа. Попи­тах я защо, а тя ми отговори че за мен е чула лоши неща, плюс което иска до младата колежка да работи и няма нужда то две сме­ни. Уважих това което тя иска от мен и просто и казах да си ми пла­ти това което съм си изработила и по живо по здраво – всеки по своя път. Да ама не. Нито лев не получих. Получих дребни обе­щания а когато станах настоятелна шефът в лицето на Златанис ми заяви че нямам да вземам пари по­вече от тях. Всичко ми било изплатено. Това, заявявам го, не е вярно и се чувствам прецакана…“, заяви Рамова пред диктофона на вестник „Градът“. ­

 От бившето й работно мяс­то отказват коментар и съ­ветват нашия човек да раз­пита за въпросната жена по града и щяло да ясно защо е била уволнена, по темата за дължене на пари също се мълчи.

 Рамова обаче продължава да се бори и твърди, че успо­редно със сигнала до нас е пратила и сигнал в инспекци­ята по труда.

Рангел Иванов

Вестник „Градът“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене