Подпалиха бизнесмени в Петрич!

Ново престъпление тази нощ, вдигна на крак полицията в Петрич. С коктейл „Молотов“ бе изпепелен автомобила на Соня Тодорова, съпруга на строителния предприемач Кирил Тодоров. Изгоряла е цялата предница на автомобила, паркиран пред семейното жилище, съобщава struma.com.

Огнените пламъци погълнали колата за броени минути, въпреки спешната намеса на огнеборците. Причините за инцидента се изясняват.

Съпрузите Соня и Кирил Тодорови, които имат собствен строителен бизнес и казанджийница в града са шокирани от случилото се. Ето какво разказа Кирил Тодоров: „Това е нечовешко, погледнете докъде стигаха пламъците тази нощ, щяхме да изгорим докато спим, само бързата намеса на пожарната ни спаси. Освен това наблизо има кутия за газопровода и можеше целия квартал да хвръкне във въздуха. Получавахме заплахи по телефона, но не обръщахме внимание на това, никога не съм очаквал, че на нас ще посегнат”.

„Колата е на името на жена ми, купихме я преди около месец, дъщерята също я кара. Подозирам, че палежът е дело на конкуренти в бизнеса ми, макар, че видимо нямам проблеми с никой“, каза още Кирил Тодоров.

До него стояла съпругата му Соня, която не обелила и думи. Жената е в шок. Гледала към изгорелия автомобил, силно разстроена.

Пламъците са стигнали до терасата на семейството. Полицията започна разследване. Пристигнали криминалисти от местното управление, които започнали разпити на пострадалото семейство.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене