Нов общински съветник ще положи клетва на заседанието на Общински съвет-Банско

 В сряда Общински съвет-Банско ще проведе редовното си месечно заседание, което ще стартира с полагането на клетва на нов общински съветник. Това е 29-годишният бизнесмен Ангел Недялков. Той заема мястото в местния парламент на починалия в  края на месец март Александър Краваров.

Недялков е завършил висшето си образование в Университета за приложни науки в Хага, Холандия, специалност „Международен бизнес и мениджмънт”. Той работи в сферата на туризма, а също така развива и бизнес с внос на козметика.

На редовното си заседание парламентаристите ще разгледат и гласуват отчетите за изпълнение на Програмата за опазване на околното среда на Община Банско за 2017 година и Програмата за управление на отпадъците за същата година.Ще бъде гласувана и Програмата за развитие на туризма в общината за 2018 година.

Съветниците ще разгледат и докладната записка от заместник-кмета Асен Кирицов относно годишен доклад за наблюдение изпълнението на Общински план за развитието на Община Банско за 2018 година. Ще бъде гласувано и отпускането на финансови средства за запис и заснемане на музикален видео клип на певческата фолклорна група „ Добринишки бисери”,  отпускане на средства за финансиране на социалните услуги „Личен асистент”, „Социален асистент” и „ Домашен помощник” и отпускане на средства на Сдружение „Таекуон- до Клуб Хоук- Банско” за участие в европейско първенство./dariknews.bg/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене