ВИДЕО: Клуба на свободните мотоциклетисти в Гоце Делчев откриха новия активен сезон

Клуб на свободните мотоциклетисти „Неврокоп“ в гр. Гоце Делчев, с много шум, клаксони и емоции, откриха новият активен сезон за 2018 г. В клуба членуват 15 запалянковци с влечение към пътешествия на две колела, но техни сродни души от Петрич, Благоевград, Елешница и от цялата бивша неврокопска околия бяха в Гоце Делчев за да съпреживеят емоцията на колегите си на старта на сезона.

Сборът на мотоциклетистите бе осветен и благословен от свещенослужител на Светата Неврокопска митрополия. На сборното място на мотористите, централният площад в града, членове и гости почетоха с едноминутно мълчание паметта на наскоро починалият член на клуба, незабравим приятел и човек, Красимир Чачев. По-късно внушителната група от около 50 мотоциклета направиха почетна обиколка на града за да огласят, че сезонът на пътешествията на две колела вече е открит.

Наричат се „свободни мотоциклетисти“, защото тук няма ограничения за членството. Всеки който желае да стане член на клуба е достатъчно да има мотоциклет без значение кубатура, мощност и възраст на притежателя. „Обединява ни влеченето на пътешествия с мотоциклет.

Единствено на две колела можеш да  почувстваш непосредствено свободата на пътуването и порива на вятъра в каската. Несравнимо е с пътуването с каквото и да е друго превозно средство!“, сподели Петко Хаджидиманов, член на клуба. За целите на дейността на Клуб на свободните мотоциклетисти „Неврокоп“ в Гоце Делчев сподели специално пред камерата на Топ Преса активният член, Костадин Гърков.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене