Мистерията се разплита! Ето я първата версия за смъртта на 32-г. Павел, открит мъртъв в квартирата си в Благоевград

 32-годишният благоевградчанин Павел С., който бе открит мъртъв в квартирата си в събота, е получавал безплатно хранителни добавки от собственика на фитнеса, в който тренирал, тъй като му е приятел.

 Съседите му предполагат, че той е издъхнал от инфаркт. За депресията му допринесли конфликт с родителите му, заради който излязъл на квартира, както и раздялата с приятелката му, в която бил лудо влюбен, пише в. “Телеграф”.

 Около 19:30 часа хазяйката му, която живеела на друго място почукала за наема на вратата в наетата от него стая. Квартирата се намирала в жилищен блок на ул. „Александър Стамболийскии“ в близост до гимназията за изучаване на чужди езици (СОУИЧЕ) в центъра на областния град. Когато отворила вратата тя се натъкнала на ужасяваща гледка и непоносима миризма. Тялото на младия мъж е било на пода в начален стадий на разлагане, очевидно е починал в дните преди Великден. Пристигналите на място медици и полицаи не са установили следи от насилие.

 Пред съседи той споделял, че е безработен, като кандидатствал и чакал документите си, за да замине да работи и живее в чужбина. Опитвал се да се пребори с депресията си, като всеки ден тренирал във фитнес салони. Аутопсията на починалия ще бъде извършена в понеделник.

pirinsko.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене