Участничката в „Мастер шеф“ Лъчезара Павлова през сълзи: Ако баща ми гледа шоуто, нека се свърже с мен

Благоевградчанката Лъчезара Павлова, която участва в кулинарното шоу „Мастер шеф“, е преминала през трудни моменти в живота си. След като биологичният й баща изоставя майка й бременна, сблъсква се с домашно насилие от втория си баща, който продава семейния апартамент и изоставя жена си и второто й дете, тя започва да работи като сервитьорка едва на 13 години. В пицарията обръща внимание на готвенето, а когато опитва да приготви нещо вкъщи, се оказва, че е доста добра. Съзнавайки, че готвачите са уважавани професионалисти, решава, че това е нейният път към по-добро бъдеще. Напуска дома си и започва да се издържа сама.
Учи рецепти от книги и интернет, а колегите й я насърчават да се впусне в кулинарното състезание в най-голямата кухня на България. Ако спечели MasterChef, Лъчезара иска да стане Chef и да запише името си в историята на кулинарията.
Ето какво още споделя Лъчезара Павлова:
„Вкусът на моето детство е много горчив, но това ме направи един по-силен човек. Знам как се изкарват парите.Знам колко трябва да се трудиш, знам колко се е трудила мама, за да отгледа мене и сестра ми. Аз съм сама нямам баща, така че мама е била едновременно и майка и баща и наистина и е било много трудно, нямала съм детство, но сега имам и детство и живот. Мама винаги събота и неделя приготвяше няколко вида баница. Любимата ми баница е с тиква, също така обичам яхнията пиле с грах на мама. Първото нещо, което се опитах да направя, бях много малка е боб, обаче вместо сол сложих захар. Цялата кутия изпуснах вътре в боба и много плаках, но мама ме успокои и каза, че следващия път ще стане. Първият ми опит с ориза също беше зле, остана ми суров, но оттогава всички ястия ми се получават.
За личния си живот Зара сподели колко много и липсва бащината обич и как страда, че няма на кого да се обади, за да каже: „Тате виж, аз съм в Мастер шеф“.

  

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене