Кой и защо детронира Павлина Теова?

„Благоевградска ВЕСТ“ научи, че народната певица Павлина Теова е била отстранена  от шефското място в Пенсионерски клуб “Еленово“- Благоевград. Докато тя бе председател на клубът в него постоянно се правеха среши, празненства и много занимателни дейности, които сплотяваха пенсионерите в района. Имаше и членове от други квартали, защото харесваха организацията. Какво се е случило, защо г-жа Теова не е председател вече? Колегите от „Благоевградска ВЕСТ“ ни позволиха ние да се срещнем с Павлина Теова за да ни разкаже фактите около този скандал.

Уважаеми читатели на Топ Преса в миналият брой на вестник „Благоевградска ВЕСТ“ колегите писаха за Павлина Теова, поисках  аз да се видя с нея, защото се познаваме от 25 години. Та е моя приятелка и аз приемам лично това лошо отношение към нея.

Павлина, скъпа приятелко… разказвай, какъв е проблема? Като оставим всичко на страна, че си славеят на македонската песен, всички тези години на сцена, ти направи нещо, което досега не беше правено. Оглави пенсионерски клуб и го направи така, че пенсионерите там да се чувстват млади. Доколкото знам има хора от други райони, които са се записвали при Вас точно заради тези неща. Забавно е, хубаво и се чувстват млади там. Има какво да правят и са ангажирани. Постоянно са идвали нови поети, които представят новите си книги, идвали са певци. Правила си много неща. Обаче сега си детронирана от този пост. Защо?

– Аз най-напред ще кажа, защото сега са светлите великденски празници: Христос Воскресе!. Нашият спасител е вяра и любов, така че въпреки всичко, което се е случило ще кажа: „Нека да съхраним християнските ценности за добруване, за да можем да живеем по-спокойно“. Връщам се назад вече след три месеца да споделя, че още в края на миналата година /2017 г./ група мъже, на които аз явно им развалях рахатлъка да играят непрекъснато шах и карти в клуба, казаха че искат да ме сменят и че няма да бъда председател. Аз им казах, че няма проблеми. Мандата ми изтича за четири години като председател на пенсионерски клуб Еленово…

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Bayraktarski

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене