Младеж от Сандански се блъсна в електрическа ограда и се преобърна в крайпътна канавка

 На 05.04.2018г. около 19:35 часа в района между гр. Сандански и ГКПП-Кулата, лек автомобил „Крайслер“ с 29-годишен водач от гр. Сандански, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, излиза в дясно от пътното платно, блъска се в еластична ограда и се преобръща в крайпътна канавка.

 При инцидента са пострадали: водачът на автомобила, който е с охлузни рани по тялото и пътуващите в него: 21-годишен мъж от гр. Сандански, който е с фрактура на израстък на прешлен и 25-годишен мъж от гр. Сандански, който е с охлузни рани по тялото.

 На 09.04.2018г. около 14:40 часа на ПП1 Е-79 в района на гр. Сандански, лек автомобил „Рено Клио“ със 72-годишен водач от гр. Сандански, извършвайки обратен завой, без да пропусне движещ се в посока с. Кулата лек автомобил „Мерцедес“, създава предпоставка за настъпване на ПТП, при което лекият автомобил „Мерцедес“ удря странично лекия автомобил „Рено“. С фрактура на ключица и ребро, но без опасност за живота е пострадал водачът на лекия автомобил „Рено Клио“. struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене