Обявиха за публична продан хотела на Галчев във „Вароша”

хотела на Галчев

Съдия-изпълнител обяви за публична продан хотела на строителния предприемач Николай Галчев в Благоевград. Имотът в квартал „Вароша” е оценен на близо 1,5 млн. лева, а името на новия му собственик ще стане известно след месец.

Съдия изпълнителят Александър Цанковски обяви за публична продан чрез тайно наддаване хотел „Вароша”, собственост на строителния предприемач Николай Галчев. Началната цена на имота е 1 461 750 лв., а всички желаещи да се включат в наддаването могат да подадат съответните документи и депозит от 10% от началната цена до 12 юни в Районен съд – Благоевград. Самата публична продан ще се проведе на 13 юни.

Хотел „Вароша”, заедно с прилежащата към него винарна, беше едно от най-луксозните заведения в Благоевград. Имотът се намира в старинния квартал на Благоевград и се продава чрез публична продан заради необслужвана ипотека в „Райфайзен банк”, длъжник по която е една от фирмите на Николай Галчев – „Галчев инвест” ЕООД.

Имотът е 465 кв.м. и в него се включват апартаменти и стаи за гости, ресторант, винарна и градина. 

Хотел „Вароша“ е поредната загуба в Благоевград на сем. Галчеви. Преди два месеца съдебен изпълнител обяви за продан срещу 2,3 млн. лв. СПА център „Хармония“ в подплощадното пространство.  

Автор: Борис Димитров, E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене