Бивш футболист на „Пирин“(Гоце Делчев) и Банско с два гола за победа на „Хебър“

Футболният тим на Хебър продължава без грешка от началото на пролетния полусезон в трета лига, а основен принос за това имаше бившият футболист на „Пирин“(Гоце Делчев) и Банско Руслан Иванов, който на два пъти бе точен от дузпа

В среща от 23-тия кръг на шампионата играна днес на стадион „Левски” в Елин Пелин хебърци разгромиха домакините с убедителното 4:0, записвайки 19-тия си успех от старта на кампанията. Не бе изминала 8-та минута на двубоя, когато включилия се в предни позиции защитник Димитър Мичков надскочи при едно центриране от свободен удар отбраната на домакините и забоде с глава топката в мрежата за 0:1.

Пак след статично положение и отново чрез Димитър Мичков „Хебър“ стигна до втория си гол в мача в 51-та минута.
Тогава след центриране от корнер топката бе отбита към границата на пеналта, където отлично позиционирания Мичков отправи кинжален удар за 0:2. След попадението играч на домакините репликира и обиди главният съдия, който го изгони моментално и Елин Пелин остана с човек по-малко на терена.

Това улесни още повече хебърци, които след две идентично отсъдени дузпи в 67-та и 74-та минути узакониха победата си с крайното 4:0. На два пъти точен от 11-тия метър беше бившият футболист на „Пирин“(Гоце Делчев) и Банско Руслан Иванов, който изпълни по перфектен начин ударите от бялата точка. Победата на Хебър можеше да бъде и още по-внушителна, ако не бяха пропуските на Станимир Димитров и Георги Георгиев в последната третина на срещата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене